Κωστής Χατζηδάκης: Μόνο τα παγκάρια των εκκλησιών δεν θα έχουν POS (βίντεο)

5 Φεβρουαρίου 2024

Κωστής Χατζηδάκης: Επεκτείνονται τα POS σχεδόν παντού. Μόνο τα παγκάρια των εκκλησιών θα μείνουν απέξω

Ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης σε ανάρτησή του στο TikTοk παρουσίασε τους αυστηρούς φορολογικού ελέγχους που θα γίνουν από την εφορία.

«Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια. Ούτε έχει “Ράμπο” που κυνηγάνε αποκλειστικά τη φοροδιαφυγή, στο Instagram και στο Tiktok. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή και θα το εφαρμόσουμε φέτος, το 2024» αναφέρει, μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών.

Ο υπουργός λέει στο βίντεο:

«Επεκτείνονται τα POS σχεδόν παντού. Διασυνδέονται οι ταμειακές μηχανές με τα POS στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αξιοποιούνται νέα, ψηφιακά εργαλεία παντού: το Mydata, ψηφιακό πελατολόγιο, ψηφιακό δελτίο αποστολής και ηλεκτρονική τιμολόγηση οριζόντια.

Εφαρμόζεται ήδη η απαγόρευση χρήσης μετρητών κατά την αγοραπωλησία ακινήτων. Ψηφίσαμε ήδη και ξεκινάμε να εφαρμόζουμε την πιο αυστηρή ρύθμιση που πέρασε ποτέ για το λαθρεμπόριο των καυσίμων.

Μετά από πολλά χρόνια, ο μισθωτός και ο συνταξιούχος θα πληρώσει μεσοσταθμικά λιγότερους φόρους από ό,τι ο ελεύθερος επαγγελματίας. Και οι πόροι από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής πάνε ήδη στην ενίσχυση της κοινωνικής μας πολιτικής!» αναφέρει.

Η ανάρτηση συνεχίζει με χιουμοριστικό κομμάτι behind the scenes.

«Επεκτείνονται τα POS σχεδόν παντού. Μόνο τα παγκάρια των εκκλησιών θα μείνουν απέξω».

«Να το πω για τα παγκάρια των εκκλησιών ή να μην το πω;», φαίνεται να ρωτάει τους συνεργάτες του.

@kostis_hatzidakis

Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια! Ούτε έχει «Ράμπο» που κυνηγάνε αποκλειστικά τη φοροδιαφυγή, στο Instagram και στο Tiktok! Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή και θα το εφαρμόσουμε φέτος, το 2024. #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece #politics

♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]