Λάρισα: Βανδάλισαν την μητρόπολη με συνθήματα υπέρ των ομόφυλων (εικόνες)

4 Φεβρουαρίου 2024

Λάρισα: Βανδάλισαν την μητρόπολη με συνθήματα υπέρ των ομόφυλων – «Ο Θεός να τους συγχωρέσει, δεν φοβόμαστε» απαντά ο Μητροπολίτης

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Εικόνα βανδαλισμού αντίκρυσαν τα ξημερώματα κληρικοί και πιστοί που πήγαν στον ναό του πολιούχου της Λάρισας, Αγίου Αχιλλείου, για την Θεία Λειτουργία. Άγνωστοι με σπρέι προκάλεσαν σημαντικές φθορές στα προπύλαια του ναού γράφοντας συνθήματα, εν όψει της ανάγνωσης της συνοδικής εγκυκλίου για το θέμα του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Οι βάνδαλοι έγραψαν συνθήματα τόσο κατά της πίστης και της πατρίδας όσο και κατά του Μητροπολίτη Λαρίσης, Ιερώνυμου προσωπικά
Σύμφωνα με το onlarissa.gr η απάντηση που έδωσε ο Μητροπολίτης Λάρισας, Ιερώνυμος, ήταν «δεν φοβόμαστε. Ο Θεός να τους συγχωρέσει.

Σημειώνεται ότι ο μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος είναι ένα από τα μέλη της Ιεραρχίας που αντιδρούν σθεναρά στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, μάλιστα, στον ίδιο ιερό ναό ο Μητροπολίτης Λαρίσης, Ιερώνυμος, θα μιλήσει σε εκδήλωση με τίτλο «Γιατί λέμε όχι στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

πηγή: onlarissa.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]