Ευχές για δημιουργικό 2024 στην κοπή της βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής

2 Φεβρουαρίου 2024

Ευχές για δημιουργικό 2024 στην κοπή της βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής

Ευχές για ευτυχές και δημιουργικό 2024 δέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 01-02-2024, κατά την τελετή κοπής της βασιλόπιτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κλεάνθης Βαρελάς και τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Στη σύντομη ομιλία του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι θα αναλώσει τις δυνάμεις του, προκειμένου να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια για βιώσιμη ανάπτυξη στη Δυτική Αττική και πρόσθεσε ότι το μέτρο του ενδιαφέροντος του νέου Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά, για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, δίνει το γεγονός ότι η πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ασπροπύργου.

Πρόσθεσε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε να διαθέσει για τη Δυτική Αττική 545 εκατ. Ευρώ για έργα υποδομών, οδικής ασφάλειας, αντιπλημμυρικής θωράκισης, προστασίας του περιβάλλοντος και κοινωνικής προστασίας.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Χρυσόστομος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος. Παρέστησαν και εξέφρασαν ευχές ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χωρικού Σχεδιασμού Ελευθέριος Κοσμόπουλος, οι Δήμαρχοι Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης, Ασπροπύργου Ιωάννης Ηλίας, Ελευσίνας-Μαγούλας Γεώργιος Γεωργόπουλος, και Μάνδρας-Ευδυλίας Αρμόδιος Δρίκος, ο Διοικητής του Θριασίου Νοσοκομείου Δημήτριος Αντωνίου, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, εθελοντικών οργανώσεων κ.ά.

Τις ευχές του Υφυπουργού Γεωργίου Κώτσηρα μετέφερε εκπρόσωπός του, ενώ τις ευχές του εξέφρασε, τηλεφωνικά, λόγω διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Μπούρας. 

Λόγω κωλύματος του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού παρέστη και μετέφερε τις ευχές του ο Γενικός Γραμματέας Αργύριος Αργυρόπουλος, ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του Δήμου Φυλής από την πίτα, στο Θριάσιο Νοσοκομείο, το οποίο χαρακτήρισε ως μια σημαντική μονάδα Υγείας για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής.  thriassio.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]