Ο Κωσταντάρας έδωσε απάντηση στην αιχμηρή δήλωση της Καινούργιου

2 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κωσταντάρας έδωσε απάντηση στην αιχμηρή δήλωση της Καινούργιου. Με τα χτυπήματα κάτω από τη μέση η κόντρα των δύο παρουσιαστών συνεχίζεται. Μετά την αιχμηρή δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι: «Δε τον έχω σε καμία υπόληψη, θεωρώ ότι είναι λίγος» απευθυνόμενη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα εκείνος έδωσε την δική του απάντησή.

Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου συνάντησε τον δημοσιογράφο, ο οποίος ρωτήθηκε για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου εναντίον του.

«Έχω γύρισμα σημαντικό, δεν θέλω να πω τίποτα, σας αγαπώ, ουδέν σχόλιο», είπε στην αρχή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ακόμα, σημείωσε: “Εγώ θα σεβαστώ το πένθος της Φαίης και δεν πρόκειται να χαμηλώσω το επίπεδο”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε μιλήσει με βαριά λόγια σε διαμάχη που είχε υπάρξει μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας τότε ότι: ” Η Κατερίνα Καινούργιου έχει προβλήματα πάσης φύσεως και πρέπει να την βοηθήσει η οικογένεια της” συμπληρώνοντας ότι “ μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο και δεν δίνω καμία σημασία σε αυτά που είπε η Κατερίνα Καινούργιου, γιατί “έχει σημασία ποιος τα λέει”

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου στην χθεσινή εκπομπή της ανέφερε: «Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται… Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση! Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, δεν μου έχουν κάνει τίποτα, με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος!».

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους! Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δε τον έχω σε καμία υπόληψη. Δεν θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή! Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]