Πόλεμος στα στα social media για την συσκευασία με γάλα της Δέλτα

1 Φεβρουαρίου 2024

Πόλεμος στα στα social media για την συσκευασία με γάλα της Δέλτα, η αλήθεια για το γάλα της Δέλτα που απεικονίζει έναν πατέρα και την κόρη του και όχι «οικογένεια».

Ενάντια σε συσκευασία με γάλα της Δέλτα, που φέρει φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του, στρέφονται ακροδεξιοί λογαριασμοί στα social media.

Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί αντιτίθενται στη «woke κουλτούρα», με φόντο στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ακρίβεια σε βασικά προϊόντα διατροφής, ανάμεσά τους και τα γαλακτοκομικά.

Μαζί τους και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του: «ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ; Αφαίρεσε την οικογένεια η εταιρεία ΔΕΛΤΑ στη νέα της συσκευασία. Εξαφανίζουν τη μάνα από παντού!!! Γιατί;».

Αναπαράγουν δε και μια φωτογραφία με το συγκεκριμένο είδος γάλακτος όπου στη μία εμφανίζεται ένας πατέρας, μία μητέρα και τα δύο παιδιά τους ως «προηγούμενη συσκευασία», ενώ ως «νέα συσκευασία» παρουσιάζεται η συσκευασία με τη φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του.

Μόνο που προφανώς οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί, πάντα ενάντια στη «woke» κουλτούρα, λένε τη μισή αλήθεια, καθώς στην ιστοσελίδα της η Δέλτα παραθέτει και την επίμαχη συσκευασία, αλλά και τη δήθεν «προηγούμενη». Μάλιστα, για το ίδιο γάλα διαθέτει πέντε διαφορετικές συσκευασίες με ισάριθμες εικόνες.

gala-delta

Τι παρουσιάζει όμως η συσκευασία; Απλώς έναν πατέρα που βάζει γάλα στην κόρη του. Θα μπορούσε να είναι μονογονεϊκή οικογένεια, θα μπορούσε απλά να απεικονίζεται για τον οποιονδήποτε λόγο ο πατέρας, θα, θα, θα…

Όμως οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί επιμένουν να συσχετίζουν τη συγκεκριμένη εικόνα με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και μιλούν για έναν γκέι πατέρα με την κόρη του. Κάνουν λόγο για «Νέα Τάξη Πραγμάτων», για «μηνύματα» που υποτίθεται θέλει να περάσει η Δέλτα και καλούν μάλιστα σε… «cancel» στην εταιρεία.

Αυτό που πειράζει προφανώς είναι ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν παρουσιάζει την οικογένεια όπως «θα έπρεπε αν είναι». Ο πατέρας, η μητέρα, τα παιδιά, μπορεί και κάποιος παππούς ή γιαγιά, με το τραπέζι γεμάτο φαγητό. Ίσως, με έναν σταυρό ή τον Χριστό σε κάποια εικόνα στον τοίχο;

Οτιδήποτε άλλο πιθανότατα δεν «χωράει» στην κοσμοθεωρία των διαχειριστών των συγκεκριμένων λογαριασμών. Ούτε η μονογονεϊκή, όπως φαίνεται, οικογένεια, ούτε αυτή με ομόφυλους γονείς, ούτε μία οικογένεια που θα προβάλλεται ο πατέρας και η κόρη του.

Βέβαια, η απάντηση έρχεται από πολλαπλάσιους άλλους χρήστες που απλώς λένε τα αυτονόητα.

reader.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]