Τεράστια επιρροή για τις εκλογές στις ΗΠΑ ασκεί η Τέιλορ Σουίφτ

1 Φεβρουαρίου 2024

Τεράστια επιρροή για τις εκλογές στις ΗΠΑ ασκεί η Τέιλορ Σουίφτ, μεγάλο ποσοστό φαν της Τέιλορ Σουίφτ θα ψηφίσει αυτόν που θα στηρίξει η τραγουδίστρια.

Για τα μάτια της Τέιλορ Σουίφτ έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στα επιτελεία του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των εκλογών του 2024 για τα μάτια της Τέιλορ Σουίφτ.

Η τραγουδίστρια με τα εκατομμύρια θαυμαστές και ακολούθους στα social media που ασκεί μεγάλη επιρροή δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει. Στις προηγούμενες εκλογές είχε ταχθεί ανοικτά υπέρ του Μπάιντεν ενώ ένα και μόνο κάλεσμά της οδήγησε χιλιάδες νέους να γραφτούν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν.

Η Τέιλορ Σουίφτ αποδεικνύει στους θαυμαστές της ότι είχαν δίκιο

Μάλιστα στο επιτελείο του νυν προέδρου σύμφωνα με τους New York Times που θέλουν την σταρ να τον στηρίξει εκ νέου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει το παρών σε συναυλία της στο πλαίσιο της περιοδείας της Eras.

Την ίδια στιγμή στελέχη του στρατοπέδου Τραμπ τη συμβουλεύουν να «μείνει έξω από την πολιτική» ή υπονοούν ότι δεν είναι αυτό που χρειάζεται η Αμερική.

Σφάζονται» για τα μάτια της Τέιλορ Σουίφτ, Μπάιντεν και Τραμπ

Τι δείχνει δημοσκόπηση

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει δημοσκόπηση που διεξήχθη από την Redfield & Wilton Strategies διαπίστωσε ότι το 18% των ψηφοφόρων λένε ότι είναι «πιο πιθανό» ή «σημαντικά πιο πιθανό» να ψηφίσουν έναν υποψήφιο που υποστηρίζεται από τη Σουίφτ

Η δημοσκόπηση διεξήχθη στις αρχές Ιανουαρίου και ρώτησε 1.500 άτομα με δικαίωμα ψήφου. Περίπου το 45% εξ’αυτών είπαν ότι είναι θαυμαστές της Tέιλορ Σουίφτ. Οι νεότεροι είναι εκείνοι που θα μπορούσαν να επηρεαστούν περισσότερο ανάλογα με την επιλογή του καλλιτέχνη.

Τον περασμένο μήνα, η εξαιρετικά δημοφιλής περιοδεία της Eras έγινε η πρώτη περιοδεία που ξεπέρασε το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, η ποπ σταρ ανακηρύχθηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό Time για το 2023.

cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]