Ξεκόλλησε μεγάλο κομμάτι από μπαλκόνι και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο (εικόνες)

31 Ιανουαρίου 2024

Ξεκόλλησε μεγάλο κομμάτι από μπαλκόνι και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο, το ευχάριστο είναι πως δεν περνούσε κάποιος πεζός από κάτω από το μπαλόνι γιατί τότε θα μιλούσαμε για θύματα. Από τύχη δεν είχαμε τραυματίες στα Χανιά της Κρήτης, όταν ένα μέρος του μπαλκονιού αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Ούτε να φανταστεί δε θέλει να κανείς, τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν τη στιγμή που έπεφτε το μεγάλο κομμάτι από το μπαλκόνι στον δρόμο, περνούσε από το πεζοδρόμιο κάποιος πεζός.

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο των Χανιών στην περιοχή των Δικαστηρίων, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του flashnews.gr όταν ένα ογκώδες τσιμεντένιο τμήμα μπαλκονιού, αποκολλήθηκε και «προσγειώθηκε» σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το κομμάτι ήταν τόσο μεγάλο που προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε πεζός στο πεζοδρόμιο ή επιβάτης εντός του οχήματος.

Ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την κάμερα του flashnews.gr μας δείχνει την εικόνα και μας υπενθυμίζει το τι μπορεί να συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη..

flashnews.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]