Καταγγελία Πολάκη για τριτοκοσμικές εικόνες στο νοσοκομείο Σωτηρία (βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2024

Καταγγελία Πολάκη για τριτοκοσμικές εικόνες στο νοσοκομείο Σωτηρία – Μεταφέρουν ασθενή με νάιλον στη βροχή

Ένα βίντεο από το νοσοκομείο Σωτηρία, όπου φαίνεται οι γιατροί να μεταφέρουν ασθενή σε ασθενοφόρο ενώ έβρεχε κουκουλωμένο με νάιλον δημοσίευσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο για «τριτοκοσμικές εικόνες». 

Τριτοκοσμικές εικόνες μεταφοράς ασθενή. Ούτε σκέπαστρο, κουκούλωμα με νάιλον στη βροχή για μεταφορά με το σαπάκι ασθενοφόρο που δεν έχει ούτε θέρμανση στην καμπίνα ασθενή» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συντονιστή της ΕΠΕΚΕ Παύλου Πολάκη, ο οποίος δημοσίευσε σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

@userpavlos123

Για τα ρετάλια ασθενοφόρα του νοσοκομειου ΣΩΤΗΡΙΑ ,έχω κάνει δυο αναρτήσεις,αλλά η διοίκηση και το Υπουργειο Υγειας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!! Δεν τους ενδιαφέρει ,ας ξεφτιλίζονται και ας κινδυνεύουν οι ασθενείς !!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: «Νοσοκομείο Σωτηρία πριν λιγο .Τριτοκοσμικες εικόνες μεταφοράς ασθενή . Ούτε σκεπαστρο,κουκούλωμα με ναυλον στη βροχή για μεταφορά με το σαπακι ασθενοφόρο που δεν έχει ούτε θέρμανση στην καμπίνα ασθενή »!!!!!!!!!!!!!! ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ,ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ,ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΕ ,θα ασχοληθείτε;;;; Δίπλα στο Γεννηματας είναι αραγμένα ΠΟΛΛΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ!! Φέρτε 3 εδώ να μεταφέρονται ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ !!!

♬ Adventurer – Lux-Inspira

Επιπλέον, ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες καταγγέλλοντας πως το εσωτερικό του ασθενοφόρου είναι απαρχαιωμένο και δεν έχει θέρμανση, υποστηρίζοντας πως δύο από τα τρία ασθενοφόρα είναι εκτός λειτουργίας. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη έγραψε «θα ασχοληθείτε»;

H ανάρτηση Πολάκη

Για τα ρετάλια ασθενοφόρα του νοσοκομειου ΣΩΤΗΡΙΑ ,έχω κάνει δυο αναρτήσεις,αλλά η διοίκηση και το Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!! Δεν τους ενδιαφέρε  ,ας ξεφτιλίζονται και ας κινδυνεύουν οι ασθενείς !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:

«Νοσοκομείο Σωτηρία πριν λιγο .Τριτοκοσμικες εικόνες μεταφοράς ασθενή .

Ούτε σκεπαστρο,κουκούλωμα με ναυλον στη βροχή για μεταφορά με το σαπακι ασθενοφόρο που δεν έχει ούτε θέρμανση στην καμπίνα ασθενή »!!!!!!!!!!!!!!

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ,ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ,ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΕ ,θα ασχοληθείτε;;;;

Δίπλα στο Γεννηματας είναι αραγμένα ΠΟΛΛΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ!!

Φέρτε 3 εδώ να μεταφέρονται ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ !!!

ethnos.gr

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 


[There are no radio stations in the database]