Τραγική ειρωνεία – Το τελευταίο τηλεφώνημα της Φαίη Σκορδά στον πατέρα της

30 Ιανουαρίου 2024

Τραγική ειρωνεία, το τελευταίο τηλεφώνημα της Φαίη Σκορδά στον πατέρα της, ο Δημήτρης Σκορδάς δεν ήταν μόνο η πατρική φιγούρα που εκείνη λάτρευε, ήταν και το “αποκούμπι” της όπως τον αποκαλούσε συχνά και ο “φύλακας – άγγελός” της, που σε κάθε απόφασή της είτε προσωπική, είτε επαγγελματική ήταν ο πρώτος που συμβουλευόταν.

Βαρύ πένθος για τη Φαίη Σκορδά: Πέθανε στον ύπνο του ο πατέρας της -... |  People & Style Ειδήσεις

«Θα κατέβω στην Αθήνα, περίμενέ με την Τρίτη ή την Τετάρτη» της είχε πει εκείνος την περασμένη εβδομάδα και η παρουσιάστρια του “Fay’s time” περίμενε ανυπόμονα αυτή την στιγμή, όπως έκανε άλλωστε κάθε φορά, όταν της έλεγαν οι γονείς της ότι θα κατέβουν από την Θεσσαλονίκη. Ειδικά για τον μπαμπά της που του είχε μεγάλη αδυναμία, η Φαίη με τα παιδιά της Γιάννη και Δημήτρη, μέρες πριν έκαναν πολλές ετοιμασίες πριν τον υποδεχτούν.

Οι γονείς της που ήταν αγαπημένοι μέχρι και την τελευταία στιγμή, είχαν μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά τους πολλές από τις δικές τους αξίες για την οικογένεια και τις σχέσεις, που η Φαίη τουλάχιστον από την πλευρά της τις κρατούσε ως κόρην οφθαλμού και ως παράσημο στη ζωή της.

Η Φαίη Σκορδά στον γάμο της με τον μπαμπά της

Αν και ο Δημήτρης και η Εύα Σκορδά, έμεναν στην Θεσσαλονίκη, όποτε και αν η κόρη τους ζητούσε να τους δει, έπαιρναν το πρώτο αεροπλάνο και ερχόντουσαν δίπλα της. Στα εύκολα και στα δύσκολα, για τους γονείς της πάντα η Φαίη ήταν το μικρό τους κοριτσάκι, που την είχαν έννοια και δεν ξεκολλούσε από το μυαλό τους, της είχαν υποσχεθεί άλλωστε ότι θα ήταν συνοδοιπόροι της σε όλα. Και ήταν

Ο Δημήτρης Σκορδάς πράγματι ήταν ο “φύλακας- άγγελος” της ζωής της, το πρωινό τηλεφώνημα της καθημερινότητάς της που της έδινε την ευχή του να πάνε όλα καλά. Είχε τρελή αδυναμία στα εγγόνια του Γιάννη και Δημήτρη και πολλές φορές χωρίς να υπολογίζει τις αποστάσεις και την κούραση, ερχόταν στην Αθήνα για να τα δει, ήθελε άλλωστε να ξεκουράζει την κόρη του και να περνάει χρόνο μαζί τους.

Άλλη μια φορά το 2016 ο Δημήτρης Σκορδάς, είχε λαχταρήσει την κόρη του και τον γαμπρό του Γιώργο Λιάγκα, όταν κατά την διάρκεια της live εκπομπής τους στον ΑΝΤ1 από το Πόρτο Χέλι εκείνος είχε πάθει έμφραγμα – ευτυχώς ελαφρύ – που το ξεπέρασε… 8 χρόνια αργότερα η Φαίη τον αποχαιρετά με πόνο ψυχής για το μεγάλο ταξίδι και ξέρει ότι το τηλέφωνό της και την λέξη “έρχομαι” δεν θα την ξανακούσει ποτέ..

youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]