Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος από ηλεκτροπληξία – Χρειάστηκε να τον ακρωτηριάσουν

29 Ιανουαρίου 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος από ηλεκτροπληξία – Χρειάστηκε να τον ακρωτηριάσουν

Ο τραυματισμός συνέβη κατά την εκτέλεση εργασιών όταν ο52χρονος προσπάθησε να κόψει ένα καλώδιο και υπέστη ηλεκτροπληξία σοβαρής μορφής.

Αμέσως σήμανε συναγερμός με το προσωπικό του κέντρου Υγείας να καταφέρνει να σώσει τη ζωή του 52χρονου, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης αποφασίστηκε η μεταφορά του σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Skiathoslife,

Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με αεροδιακομιδή από το Αεροδρόμιο Αλ. Παπαδιαμάντης στις 12:10 χθες Κυριακή προς το Γεώργιος Γεννηματάς. Η κατάστασή του παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Γ. Γεννηματά νοσηλεύεται ο Εργάτης συνεργείου Εργολαβίας της ΔΕΔΔΗΕ που χθες το πρωί υπέστη βαριά ηλεκτροπληξία και βαριάς μορφής εγκαύματα.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν σε επέμβαση ακρωτηριασμού του δεξιού χεριού του 52χρονου από τα Φάρσαλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Skiathoslife, ο σοβαρός τραυματισμός του εργαζομένου που ηταν και επικεφαλής του συνεργείου έγινε κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες και στην προσπάθειά του να κόψει καλώδιο φέρετε να έπαθε ηλεκτροπληξία βαριάς μορφής.

Ηλεκτροπληξία στην Ελλάδα σήμερα: πόσο ασφαλείς είμαστε;-τι να γνωρίζουμε -  ECOPRESS

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του γιατρού κ. Ελευθερίου, Διευθυντή του Κέντρου Υγείας και του προσωπικού κράτησαν στην ζωή τον εργάζομενο, κρίθηκε όμως αναγκαία λόγω της κρίσιμης κατάστασης να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο στην Αθήνα κάτι που πραγματοποιήθηκε με αεροδιακομιδή που στήθηκε από το Αεροδρόμιο Αλ. Παπαδιαμάντης και πραγματοποιήθηκε στις 12:10 χθες Κυριακή προς το Γ. Γεννηματάς.

Η κατάσταση του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]