Σε καρδιακή προσβολή οφείλεται ο θάνατος του 18χρονου – Μυστήριο τι την προκάλεσε

29 Ιανουαρίου 2024

Σε καρδιακή προσβολή οφείλεται ο θάνατος του 18χρονου φοιτητή σε κλαμπ στον Πειραιά,  με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του ιατροδικαστή δεν προκύπτει με σαφήνεια η αιτία θανάτου, ενδεχομένως να συνδέεται με κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε νωρίτερα το iEidiseis, η νεκροψία – νεκροτομή έγινε σήμερα το πρωί και σύμφωνα με αυτήν, ο θάνατος προκλήθηκε από καρδιακή προσβολή, η οποία ίσως οφείλεται σε επιπλοκές από κατανάλωση οινοπνεύματος.

Αναμένεται να γίνει περαιτέρω έρευνα, καθώς η ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά θα ζητήσει να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις, ιστολογικές και τοξικολογικές, για συγκεκριμένες ουσίες, που πιθανόν να οφείλονται για τον θάνατο του νεαρού 18χρονου.

Κορωνοϊός: 44 Ιρανοί πέθαναν από δηλητηρίαση από νοθευμένο αλκοόλ, αφού  πίστεψαν ότι θεραπεύει

Η προανάκριση, που διενεργείται για το θάνατο του , εποπτεύεται από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ειρήνη Μαραγκάκη, η οποία βάζει στο εισαγγελικό μικροσκόπιο μαγαζιά της περιοχής του Πειραιά, για να διαπιστωθεί εάν πουλάνε νοθευμένο αλκοόλ.

Ο 18χρονος με καταγωγή από την Κω ήταν πρωτοετής φοιτητής και ζούσε στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]