Συναγερμός για “δράκο” των ασανσέρ στον Άγιο Παντελεήμονα – Επιτίθεται σε ανήλικες

26 Ιανουαρίου 2024

Συναγερμός για “δράκο” των ασανσέρ στον Άγιο Παντελεήμονα – Επιτίθεται σε ανήλικες, τις εγκλωβίζει μέσα στο ασανσέρ και τις θωπεύει

Μία νέα σοβαρή υπόθεση που αφορά σε έναν άγνωστο ο οποίος προσεγγίζει και επιτίθεται σε ανήλικες κοπέλες στον Άγιο Παντελεήμονα ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. Μια 13χρονη και μια 14χρονη κοπέλα πήγαν με τους γονείς τους και κατήγγειλαν τα περιστατικά στο ΑΤ της περιοχής

Άμεση κινητοποίηση έχει σημάνει στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ για τον “Δράκο των ασανσέρ” στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια.

Συναγερμός για «δράκο» των ασανσέρ που επιτίθεται σε ανήλικες στον Άγιο  Παντελεήμονα! - Paraskhnio.gr

Οι αρρωστημένες πράξεις του έγιναν γνωστές, ύστερα από καταγγελία δύο νεαρών ανηλίκων κοριτσιών. Είπαν πως ο άγνωστος άντρας αφού τις ακινητοποίησε μέσα σε ασανσέρ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στη συνέχεια τις θώπευσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θύματα του αρρωστημένου δράστη είναι μια 13χρονη και μια 14χρονη κοπέλα οι οποίες με τους γονείς τους πήγαν και κατήγγειλαν τα περιστατικά στο ΑΤ της περιοχής.

Τα θύματα περιέγραψαν τον δράστη όσο μπορούσαν στους αστυνομικούς ενώ οι Αρχές προσπαθούν να σκιαγραφηθούν το προφίλ του για να τον συλλάβουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]