Πέγκυ Ζήνα: Με δυσκόλεψε πολύ η ομορφιά μου (βίντεο)

26 Ιανουαρίου 2024

Πέγκυ Ζήνα, Με δυσκόλεψε πολύ η ομορφιά μου, Ήμουν ένα πολύ γλυκό, συνεσταλμένο και όμορφο κοριτσάκι.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» στο Action 24, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τους σταθμούς της καριέρας της, αλλά και την 28χρονη σχέση της με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, η οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια θεωρούταν ωραίο όμορφο κορίτσι και οι περισσότεροι άνθρωποι από το χώρο της μουσικής εστίαζαν στην εξωτερική της εμφάνιση και όχι στο ταλέντο της.

Δεν μπορούσα να πείσω άνθρωπο ότι αυτό το κοριτσάκι θέλει τη φωνή του να την επενδύσει σε ένα πού όμορφο ρεπερτόριο. Πέρασαν τουλάχιστον 10 χρόνια, μπορεί και λίγο παραπάνω, για να πείσω ανθρώπους και εταιρείες εκτός από τον δόλιο τον άνδρα μου που προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είμαι ποπ τραγουδίστρια ούτε μόνο ξανθιά μπουκλίτσα τόνισε η τραγουδίστρια.

Πέγκυ Ζήνα: "Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις στη σχέση μας με τον Γιώργο,  αλλά... | celebrities Ειδήσεις | Yupiii.gr

Μιλώντας για τον Γιώργο Λύρα, η Πέγκυ Ζήνα, εξήγησε πόσο δεμένοι είναι οι δυο τους και πως οι δυο μεγάλες, κοινές αγάπες της ζωής τους: το τραγούδι και η κόρη τους Ηλέκτρα τους κρατούν ενωμένους όλα αυτά τα χρόνια:

«Είμαστε σκανδάλη, ” ή κι οι δυο μας ή κανείς”, αυτός ο στίχος είμαστε. Περάσαμε κρίση, και περνάμε και κατά καιρούς. Απλώς με τον Γιώργο εκτός από το ότι αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά, γι’ αυτό και είμαστε μαζί 28 χρόνια, έχουμε πάντα κάτι να μας ενώνει που αγαπάμε και οι δυο πάρα πολύ. Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό το πράγμα ήταν η δική μου καριέρα, το δικό μου όνειρο. Ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ κι εμένα.

Εγώ δεν την εκτιμώ και πάρα πολύ αυτή τη δουλειά. Το τραγούδι είναι αγαπημένος μου τρόπος έκφρασης αλλά αυτή τη δουλειά και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν, κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό, για να μην αδικήσω και κάποιους που έχω εκτιμήσει πολύ, δεν τους εκτιμώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]