Δημήτρης Κοργιαλάς – “Ο μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του, όχι για το βρακί του”

25 Ιανουαρίου 2024

Δημήτρης Κοργιαλάς – “Ο μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του, όχι για το βρακί του”

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια ζει στη Ναύπακτο, με την παρουσία του στην Αθήνα να είναι πλέον σπάνια.

Εκτός από τόπο διαμονής, ο Δημήτρης Κοργιαλάς επέλεξε να αλλάξει και χρώμα στα μαλλιά του. Πλέον, ο τραγουδιστής έχει μακριά μαλλιά και ξανθές ανταύγειες, δίνοντας στην κόμμωσή του έναν άλλον τόνο. Οι αλλαγές στη ζωή του μετά την επιλογή της επαρχίας φαίνεται πως είναι μεγάλες, ενώ ο ίδιος λέει πως ένα από τα πράγματα που τον ενοχλούσαν πιο πολύ στην Αθήνα ήταν «τα νεύρα σας. Πάρα πολλά νεύρα!».

Αναφορικά με μια ανάρτηση του ίδιου, στην οποία είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με μια αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού και είχε σχολιάσει: «Χίλια συγνώμη… αλλά δεν κρατήθηκα! Ωραία γραβάτα, και το παπουτσάκι βέβαια κάτι λέει. Απλώς δεν κατάλαβα τι πουλάνε!», ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν τον γνώρισα, είδα έναν τραγουδιστή που δεν κατάλαβα ποιος είναι, ο οποίος ήταν σαν να πούλαγε παπούτσια; Πουκάμισο;».

Όσον αφορά στο εάν συμφωνεί με το να κάνει κάποιος τραγουδοποιός διαφημίσεις, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για μια δική του εμπειρία. «Μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά: “κ. Κοργιαλά, πάρτε αυτά τα λεφτά και διαφημίστε προφυλακτικά”. Δεν ξέρω πόσο ωραίο είναι… Οικονομικά το συζητάς. Φαντάζομαι ότι αν κάποιος με έβαζε και έπαιζα σε μια πίστα και έπαιρνα αρκετά λεφτά, δεν θα το έκανα».

Ωστόσο, σχολίασε τα όσα έχουν γίνει με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας πως «πρέπει να καταλάβετε και εσείς οι δημοσιογράφοι πως ο άλλος είναι μουσικός. Θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του, δεν θέλει να μιλήσει για το βρακί του».

Ο τραγουδιστής κατέληξε λέγοντας πως βγάζει δίσκο στην Αμερική. «Στη Γερμανία προετοιμάζω τον δίσκο και πολύ σύντομα θα βγει ο δίσκος εδώ πέρα, ο οποίος είναι τελείως ηλεκτρονική μουσική».

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]