Τραγικό τροχαίο με δυο νεκρούς – Κόπηκε στη μέση το αυτοκίνητο (βίντεο & εικόνες)

24 Ιανουαρίου 2024

Τραγικό τροχαίο με δυο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες, κόπηκε στη μέση το αυτοκίνητο, σοκάρουν οι εικόνες από τη σύγκρουση, Σε αυτό τον δρόμο έχουν χάσει τη ζωή τους τόσο ο Τζώρτζης Μονογυιός όσο και ο Madclip.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βάρης – Κορωπίου λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης 23.01.20024

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Επίσης 2 ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του. Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν.

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Τροχαίο σοκ στην παραλιακή: Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες

Από το δυστύχημα ο τραγικός απολογισμός είναι δυο νεκροί, ένας 19χρονος και μία 19χρονη, οι οποίοι διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας καθώς και δύο άλλοι τραυματίες ίδιας ηλικίας, με τον έναν πιο σοβαρά αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ολοι επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα ένα ΙΧ κατέβαινε την λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τροχαίας πήγαινε με 180 χλμ/ώρα.

Το όχημα πέφτει κάνω σε άλλα δυο αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά, γίνεται καραμπόλα και στο τροχαίο εμπλέκεται και μια μοτοσυκλέτα.

Το ένα ΙΧ έπεσε σε μάντρα και τη γκρέμισε, ενώ από την άλλη πλευρά συνέχισε την τρελή πορεία, καθώς έπεσε πάνω στα δυο ΙΧ, σε έναν φοίνικα και μια κολώνα.

Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση ενώ οι εικόνες από το τροχαίο είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/1) στο κέντρο της Αθήνας μετά το φρικτό δυστύχημα στην παραλιακή με δύο νεαρούς νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο ημειώθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας, στη συμβολή της Πανεπιστημίου και Πατησίων.

Μια μηχανή εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι δύο αναβάτες της οι οποίοι τελικά κατέληξαν.

Οι φωτογραφίες του τροχαίου είναι ιδιαίτερα σκληρές.

εκτακτο τροχαιο τωρα παραλιακη
τροχαιο βουλιαγμενη
τροχαιο βουλα
τροχαιο βουλα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]