Τον Μπάμπη τον “έφαγε” κύκλωμα αρχαιοκάπηλων -Φοβάται να μιλήσει ο κρεοπώλης

23 Ιανουαρίου 2024

Τον Μπάμπη τον “έφαγε” κύκλωμα αρχαιοκάπηλων -Φοβάται να μιλήσει ο κρεοπώλης, μιλώντας για το έγκλημα ο ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος, έκανε λόγο για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας το οποίο δραστηριοποιείται στην περιοχή.

«Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να συζητάμε, μίλησα για ένα έγκλημα με συμμετοχή περισσοτέρων ανθρώπων και όχι του ενός. Ο φερόμενος ως δράστης δεν μίλησε ποτέ και λέει “δεν το έκανα εγώ”. Είναι λογικό να το λέει αυτό με την προϋπόθεση ότι υπήρχαν και άλλα άτομα.

Ίσως και ο ίδιος να μην περίμενε αυτήν την εξέλιξη, μετέφερε τον Μπάμπη στο σημείο οπού εκεί τον περίμεναν κάποιοι. Αυτοί οι κάποιοι είχαν κάθε λόγο να τον βγάλουν από τη μέση, γι’ αυτό και τούτος αρνείται, και με τον φόβο ότι αν μιλήσει και αποκαλύψει πράγματα θα έχει την ίδια τύχη. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλα άτομα».

“Εκεί κοντά υπάρχουν δύο αρχαιολογικοί χώροι ανεκμετάλλευτοι, μην ξεχνάτε ότι κατά τη διάνοιξη της Ιονίας Οδού είχαν βρεθεί αρχαία στην περιοχή. Το παιδί βεβαίως ήταν δουλευταράς, αλλά όσο δουλευταράς και αν είσαι δεν μαζεύεις, κατά τη μητέρα του η οποία βγήκε και είπε ότι είχε ένα τεφτέρι στο σπίτι και έχει δανείσει κάπου κοντά στις 70.000 ευρώΕίναι πολλά τα λεφτά. Ένας άνθρωπος που είναι στην Ιταλία, δεν στέλνει δανεικά λεφτά από την Ιταλία μέσω λογαριασμού. Άνοιξαν οι λογαριασμοί και θα φανεί από εκεί αν αυτές οι δανειοδοτήσεις γίνοντας τραπεζικά ή χέρι με χέρι”»”. συμπλήρωσε Θανάσης Κατερινόπουλος

Σύμφωνα με τον ταξίαρχο, «εάν συμμετείχε και ο ίδιος στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας καταλαβαίνετε ότι εκεί κάπου χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από τη μέση.

Από την άλλη o ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι στην υπόθεση υπάρχει «άρωμα χρυσοθηρίας» ενώ μίλησε και για ένα τετράδιο που έχει η μητέρα του 31χρονου που μπορεί να «μιλήσει» και να ρίξει φως στα αίτια του εγκλήματος.

«Το σημείο που βρέθηκε η σορός είναι κοντά στο σημείο που χάνεται το σήμα του 50χρονου και το σήμα του άτυχου Μπάμπη. Η περιοχή είναι κοντά σε όλα τα συμβάντα. Ο χρόνος ήταν δικός του για να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, είτε μόνος του είτε μαζί με κάποιον άλλον. Υπήρξε τουλάχιστον κάποιος ο οποίος γνώριζε τι έγινε ή τον βοήθησε.

Αν δεν έγινε εκεί το έγκλημα ένας λόγος παραπάνω να πιστέψουμε ότι κάποιος να μεταφέρει τη σορό του διότι στο δικό του αυτοκίνητο δεν υπάρχουν ούτε DNA ούτε σημάδια ότι τον μετέφεραν», είπε χαρακτηριστικά ο ερευνητής.

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, «η οικογένεια βρίσκεται σε μια κατάσταση τραγική. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Πιστεύω ότι παγιδεύτηκε. Υπάρχει ένα άρωμα χρυσοθηρίας, υπάρχουν και άλλα θέματα που πρέπει να διερευνηθούν.

Υπάρχει ένα τετράδιο στην κατοχή της μητέρας το οποίο έχει κάποιες σημειώσεις σημαντικές και αυτό μπορεί να “μιλήσει” πάρα πολύ. Ο Μπάμπης είχε δώσει χρήματα σε αρκετούς, ενδεχομένως δεν ήταν μόνο τα 17.000 ευρώ του κρεοπώλη. Ίσως να είχε δανείσει και σε άλλους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]