“Ίκαρος Φυλής” – Κοπή πίτας παρουσία πλήθους κόσμου για την νέα αθλητική ακαδημία της πόλης

22 Ιανουαρίου 2024

Γέμισε με παιδιά, γονείς, αθλητές και αιρετούς το Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Νικολάου η νεοσύστατη αθλητική ακαδημία της πόλης μας “Ίκαρος Φυλής”, στην κοπή της πίτας του.

Απόλυτα επιτυχημένη η κοπή πίτας της νεοσύστατης αθλητικής ακαδημίας “Ίκαρος Φυλής, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου στα Άνω Λιόσια, παρουσία πολύ κόσμου που γέμισε τις εξέδρες του γηπέδου και έφερε χαμόγελα στην Λιάνα Πλαβούκου και τον Λευτέρη Τσαουσίδη που έκαναν και την παρουσίαση.

Λιάνα Πλαβούκου, Γιάννης Γερεουδάκης, Λευτέρης Τσαουσίδης

Δυναμικό “παρών” στήριξης προς την νεοσύστατη ακαδημία δήλωσαν και πολλοί επίσημοι καλεσμένοι όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεάνθης Βαρελάς, η δημοτική σύμβουλος Δήμου Φυλής Χρυσούλα Κουράση, ο assistant coach του Αταμάν στον Παναθηναϊκό Σάββας Καμπερίδης, η εξάκις πρωταθληματική προπονήτρια του Παναθηναϊκού Γυναικών στο μπάσκετ Ελένη Καπογιάννη, ο πολυνίκης προπονητής του Ιωνικού Ανδρών Ματθαίος Καραχάλιος, ο προπονητής της ΝΕΜ Μάνταλος Γιώργος, ο assistant της ομάδας μπάσκετ του Ψυχικού Παπανικολάου Γιώργος και οι αθλητές και αθλήτριες Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Διονυσία Αλεξανδρή, Βασίλης Ξανθόπουλος, Άκης Καλλινικίδης, Τσόχλας Απόλλωνας.

Παρόντες και πολλοί αθλητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι των ομάδων όπως ο Γιάννης Βασιλείου απο την Νεανική Εστία Μεγαρίδος, ο Γιάννης Πίνης απο την ΘΡΙΑ Ασπροπύργου και ο Μπέλλας Στέργιος.

Χρυσούλα Κουράση, Κλεάνθης Βαρελάς, Γιώργος Μάνταλος, Σάββας Καμπερίδης

Η παρουσία της αθλητικής δημοσιογράφου και πρώτης Ελληνίδας σπίκερ σε αγώνα Μουντομπάσκετ Δώρας Παντελή έδωσε ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση και ενθουσίασε τα παιδιά.

Δώρα Παντελή

Το παζλ απο τους αιρετούς του Δήμου Φυλής που παρευρέθησαν στην όμορφη εκδήλωση, συμπλήρωσαν ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φυλής, Βαγγέλης Παπαπαναγιώτου και ο τοπικός σύμβουλος Άνω Λιοσίων, Γιάννης Αυγούλης.

Δεξιά ο Βαγγέλης Παπαπαναγιώτου

Παρόντες και οι χορηγοί της αθλητικής ακαδημίας Αγγελόπουλος Δημήτρης, Γιώργος Σαραντής, Τζούδα Χριστιάνα, Τσαουσίδης Παντελής, Συμεωνίδης Μιχάλης, Καμπόλης Δημήτρης (ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ) ενώ την μουσική επιμέλεια ανέλαβε ο Γιάννης Πλαβούκος.

Σαφώς και δεν έλειπε κανείς απο το εκλεγμένο Δ.Σ. του Ίκαρου Φυλής, με τον πρόεδρο Κώστα Ζιάκανο να ξεχωρίζει με την παρουσία του αλλά και την Αντιπρόεδρο Καρβουνιάρη Γεωργία, τον γενικό γραμματέα Μπαγιώργα Κωνσταντίνο, τον ταμία Σκουφή Αλέξανδρο και τα μέλη Γρηγόρη Γαλανάκο και Αγάπη Σαββουλίδου να πλαισιώνουν τους προπονητές Λευτέρη Τσαουσίδη, Λιάνα Πλαβούκου και Χούμου Μαρία.

Δ.Σ. Ίκαρου Φυλής

Τα πειράγματα έδωσαν και πήραν καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που επικρατούσε, με αποκορύφωμα την κλήρωση των δώρων όπου η γυναίκα του προέδρου κέρδισε ένα από τα δώρα και με πλατύ χαμόγελο το έδωσε στον επόμενο νικητή, γιατί κάποιοι εκ του Δ.Σ. έκαναν λόγω για…. σκανδαλώδη διαδικασία!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες απο την εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]