Συνελήφθη ο 23χρονος που ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο αγόρι

19 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη ο 23χρονος που ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο αγόρι, οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι όπου είχαν πληροφορίες ότι κρυβόταν

Στη σύλληψη του 23χρονου Ρομά ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συζύγου του στα Μέγαρα προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη έγινε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ομάδας ΟΠΚΕ Κ-215 μετά από πληροφορίες που έλαβε η ΕΛΑΣ για το πού κρυβόταν ο 23χρονος Ρομά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι για το οποίο είχαν πληροφορίες ότι βρισκόταν.

Ο 4χρονος είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον 23χρονο ρομά, οδηγώντας τον στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να τον διασωληνώνουν και να χαρακτηρίζουν την κατάσταση του ιδιαίτερα κρίσιμη. Τον τελευταίο μήνα ο 23χρονος είχε αρχίσει να επιδεικνύει πολύ βίαιη συμπεριφορά έναντι όλων των παιδιών της και ειδικά στον τετράχρονο όπως είπε η μητέρα του 4χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του πατριού έχουν αποδοθεί μεταξύ άλλων οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ το παιδί έχει αποσωληνωθεί και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]