Μια από τις 15 ομορφότερες στο κόσμο η νέα παίκτρια στο Survivor (video)

19 Ιανουαρίου 2024

Μια από τις 15 ομορφότερες στο κόσμο η νέα παίκτρια στο Survivor

Η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Τόκυο της Ιαπωνίας, κατακτώντας μία θέση στην κορυφαία 15αδα αλλά και την 1η θέση στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η μελαχρινή καλλονή με καταγωγή από την Κρήτη εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, την προσωπικότητά και την μεσογειακή ομορφιά της.

Ζωή Ασουμανάκη: Το μοντέλο που αναδείχθηκε μία από τις ομορφότερες γυναίκες  του κόσμου εισβάλει στο Survivor

Λίγο πριν την αναχώρηση της για τον Άγιο Δομίνικο έκανε κάποιες δηλώσεις για το παιχνίδι στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά

“Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη. Βέβαια περίμενα να πάω με την πρώτη φουρνιά των παικτών. Έκανα λίγη υπομονή, μπαίνω μετά, χαίρομαι πάρα πολύ εννοείται, καλό αυτό από τη μια γιατί έχω δει τα πράγματα λίγο πώς είναι, πώς έχουν κινηθεί οι παίκτες, τον χαρακτήρα του κάθε παίκτη”

Στην ερώτηση με ποιο παίκτη θα μπορούσες να δέσεις καλύτερα: “Θα έλεγα ότι με όλους θα μπορούσα να τα έχω καλά, αλλά μην καταπατάς και την καλοσύνη μου γιατί εκεί αλλάζει η Ζωή και γίνεται μια άλλη.”

Ζωή Ασουμανάκη αλωπεκία: Είχα κενά στο κεφάλι μου, το έψαξα δεν ήξερα τι  είναι | Alphafreepress.gr

Αγαπημένος σου νικητής από προηγούμενα Survivor:

” Κλασικά ο Ντάνος, είναι ένας παίκτης πολύ προσγειωμένος, είχε έναν στόχο, τα κατάφερε, έγινε πάρα πολύ αγαπητός από το κοινό, οπότε πιστεύω ότι όλοι θα θέλαμε να είχαμε μια αντίστοιχη πορεία”»”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]