Φίλιππος Πλιάτσικας: Ο Βασίλης Καρράς ήταν καταλυτικός στο ξεκίνημα των “Πυξ Λαξ”

15 Ιανουαρίου 2024

Φίλιππος Πλιάτσικας: Ο Βασίλης Καρράς ήταν καταλυτικός στο ξεκίνημα των “Πυξ Λαξ”, αν δεν υπήρχε αυτός δεν ξέρω πως θα ήταν η συνέχεια. Το “Άστην να λέει” ήταν έξω από τα νερά του Βασίλη, ήταν επιφυλακτικός, όταν συνεργαστήκαμε, ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι ”

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Κώστα Τουρνά, στην τραπ μουσική αλλά και στη συνεργασία του με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά.

Μήπως να δίναμε λίγη παραπάνω σημασία σ' αυτό που είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας  για τον Βασίλη Καρρά; - Dailymedia & News

«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην σκηνή με τον Κώστα Τουρνά. Ενώνονται δύο κόσμοι και ενώνονται με ωραίο τρόπο και σεβασμό και αγάπη ο ένας για τον άλλον. Οι Πυξ Λαξ είναι πάντα ενεργοί, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Συνεχίζουμε, παίζουμε τα καλοκαίρια. Η αγάπη του κόσμου είναι συγκινητική, προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός και ευγνώμων που έχει δημιουργηθεί αυτή η σχέση εδώ και τόσα χρόνια» είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Για την συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποκάλυψε: «Όταν προσπαθήσαμε να συγκεράσουμε την αγάπη που έχουμε για τη ροκ μουσική με την αγάπη που είχαμε εξίσου για τη λαϊκή και την παραδοσιακή μουσική είχαμε φάει πολύ ξύλο. Όταν συνεργαστήκαμε με τον μεγάλο τον Βασίλη Καρρά -που έφυγε ο Θεός να αναπαύσει τη ζωή του – ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι από ένα χώρο που αυτοαποκαλείται έντεχνος

Ο Βασίλης Καρράς ήταν επιφυλακτικός, γιατί θεωρούσε ότι το τραγούδι “Άστην να λέει” ήταν έξω από τα νερά του, λίγο πιο ροκ. Με την επιμονή ενός μεγάλου παραγωγού έγινε αυτή η συνεργασία και γίναμε φίλοι. Ο Βασίλης Καρράς ήταν καταλυτικός στο ξεκίνημα των “Πυξ Λαξ”, ήταν γενναιόδωρη η παρουσία του στον δίσκο μας κι αν δεν υπήρχε αυτός δεν ξέρω πως θα ήταν η συνέχεια».

newsbreak.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]