Η πίκρα του Γιάννη Βαρδή για την υπογραφή που έβαλε στον γάμο του πατέρα του

15 Ιανουαρίου 2024

Η πίκρα του Γιάννη Βαρδή για την υπογραφή που έβαλε στον γάμο του πατέρα μου, «Η υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου είναι μία προσωπική πίκρα που θα την κουβαλάω»

Στην κόντρα του με τη χήρα του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, αναφέρθηκε εμμέσως ο Γιάννης Βαρδής, δηλώνοντας πως νιώθει πικρία που υπέγραψε για να παντρευτεί ο αείμνηστος μουσικοσυνθέτης ενώ ήταν άρρωστος. 

Ο Αντώνης Βαρδής παντρεύτηκε η Φιλοθέη Μωβ λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή και ο Γιάννης Βαρδής ήταν ένας από τους μάρτυρες. Αυτή, όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» είναι μια πίκρα που έχει μέσα του και την οποία, είπε, προσπαθεί να το αποβάλει.

«Δεν έχω μετανιώσει για τις φορές που έχω κοντραριστεί δημόσια. Όλα αυτά τα χρόνια, με πράγματα που έχουν συμβεί, δεν έχω κάνει ποτέ σε κανένα επίθεση. Παίζω άμυνα.

Στο θέμα της οικογένειας και κάποιων πραγμάτων που μας είπε ο πατέρας μου ξεκάθαρα σε όλους μας, η απάντηση ήταν “ναι μπαμπά” και από την άλλη πλευρά ήταν “ναι Αντώνη”.

Έχω πίκρα που είχα βάλει υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου όταν ήταν  άρρωστος» - Magnesia News

Άρα, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα. Το ότι άλλαξαν μετά… δεν φταίω εγώ γι’ αυτό.

Είναι προσωπική μου πίκρα. Σίγουρα δεν θα είχα βάλει υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου, όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος και ενώ θα μπορούσε να είχε παντρευτεί δέκα χρόνια νωρίτερα. Αυτό είναι κάτι που το κουβαλάω, μια πίκρα που την κουβαλάω και μαθαίνω να ζω με αυτήν.

Η ιστορία της Φιλοθέης Μωβ με την οικογένεια Βαρδή

Ο Αντώνης Βαρδής με την Φιλοθέη Μωβ ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο 3 μήνες πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής. Ο γάμος έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και τον γνώριζαν μονάχα οι οικογένειες τους.

Μετά το θάνατο του ωστόσο, ξεκίνησε και η δικαστική διαμάχη της με τα παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ. Όλα ξεκίνησαν όταν – σύμφωνα με την ίδια – όταν ένα απόγευμα γύρισε στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί και δεν μπορούσε να μπει μέσα με το κλειδί της. Στην αρχή νόμιζε πως τους διέρρηξαν ωστόσο όπως την ενημέρωσε ο Γιάννης Βαρδής είχαν αλλάξει κλειδαριές ώστε να μην μπει.

Αφορμή όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ήταν ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Βουλγαρία με το όνομα του Αντώνη και του Γιάννη, από τον οποίο δεν μπορούσε να τραβήξει χρήματα. Θεώρησε λοιπόν πως η Φιλοθέη Μωβ είχε εμπλοκή παρόλο που η ίδια αρνήθηκε την ανάμειξη.

Όταν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και μετά από μια μεγάλη ένταση, ο Γιάννης Βαρδής της ζήτησε συγνώμη με την Φιλοθέη Μωβ να αποσύρει την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σήμερα οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες όπως αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του γιου του Αντώνη Βαρδή, έχοντας αναφέρει πως μετά το θάνατο του πατέρα του, η συμπεριφορά της άλλαξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]