Άγρια δολοφονία: Σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του γιατί βίαζε την κόρη του

10 Ιανουαρίου 2024

Άγρια δολοφονία: Σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του γιατί βίαζε την κόρη του, έγκλημα με δράστη έναν 50χρονο και θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του σημειώθηκε στον Βόλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 50χρονος σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του αφού έμαθε ότι το θύμα βίαζε από την ηλικία των 9 ετών για αρκετά χρόνια την 18χρονη σήμερα κόρη του, όπως του ομολόγησε η ίδια και μάλιστα, φέρεται να την εκβίαζε με οπτικοακουστικό υλικό.

Βόλος: 50χρονος Αλβανός σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του γιατί  βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών! – Pronews.gr

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]