Στα “λευκά ντύθηκαν” Χορτιάτης Ασβεστοχώρι και η Σαμοθράκη 

9 Ιανουαρίου 2024

Στα “λευκά ντύθηκαν”Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι και η Σαμοθράκη. Αυτή την ώρα, έχει ξεκινήσει η χιονόπτωση σε περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη. Στα λευκά έχουν ντυθεί ήδη πολλές περιοχές στα κεντρικά και βόρεια της χώρας, καθώς χιονίζει από το πρωί

«Ντύθηκε» στα λευκά Χορτιάτης Ασβεστοχώρι και Φίλυρος  Τσουχτερό το κρύο στην Θεσσαλονίκη [ΕικόνεςΒίντεο]

Ήδη χιονίζει σε Φίλυρο, Ασβεστοχώρι αλλά και Χορτιάτη, στην Σαμοθράκη και βορειότερα, μέχρι και τον Δήμο Σουφλίου. Τα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε Προβατώνα, Πέπλο και Δέρειο. Παράλληλα και οι “δείκτες χιονιού” για τον βόρειο Έβρο, τα χωριά του Τριγώνου-Κυπρίνου είδαν ήδη τα πρώτα χιόνια.

Τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ελλάδας θα συνθέτουν το σκηνικό τα επόμενα 24ωρα, με τον χειμώνα να κάνει επιτέλους την εμφάνισή του!

Με τη θερμοκρασία στα ορεινά της Θεσσαλονίκης να είναι κοντά στο μηδέν, οι πρώτες νιφάδες χιονιού κάνουν ήδη την εμφάνισή τους!

Λευκό το τοπίο στη Σαμοθράκη.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία έκλεισαν απο σήμερα 09:30 και θα παραμείνουν και αύριο κλειστά με απόφαση Δημάρχου. Ο λόγος της αυριανής πρόβλεψης είναι για να δωθεί η δυνατότητα στου διευθυντές να προγραμματίσουν την τηλεκπαίδευση» αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Σαμοθράκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]