Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

9 Ιανουαρίου 2024

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη που αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά και εντοπίστηκε νεκρή σε περιοχή της Χαλκιδικής.

H άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε από τα χέρια του 39χρονου συντρόφου της και του 34χρονου φίλου του. Τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας στην Θεσσαλονίκη είχαν κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα του συντρόφου της. Τον είχαν βάλει στο κάδρο των βασικών υπόπτων, αν και ο ίδιος ισχυριζόταν πως δεν είχε ιδέα για ποιο λόγο είχε εξαφανιστεί η 41χρονη Γεωργία, η οποία βρισκόταν στο τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είχε μια 13χρονη κόρη από τον πρώτο γάμο της.

Σοκ προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της 41χρονης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο φίλος του συντρόφου της άτυχης Γεωργίας αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Ο 34χρονος ανέφερε στους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια της ανάκρισης του ότι περίμεναν την 41χρονη να επιστρέψει στο σπίτι και πως οι δύο άνδρες ήδη είχαν συζητήσει για τη δολοφονία της.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 34χρονος ανέφερε: «Όταν μπήκε στο σπίτι, τον βοήθησα να την ακινητοποιήσουμε και την ρίξαμε στο κρεβάτι» και συνέχισε λέγοντας ότι η 41χρονης πάλευε για να ξεφύγει από τα χέρια τους.

Τότε, σύμφωνα με όσα περιέγραψε, ο σύντροφός της άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την μαχαιρώνει. Στη συνέχεια, την έβαλαν μέσα στο μπαούλο για να ξεφορτωθούν το πτώμα της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Την έψαχνε σε εκπομπές

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 41χρονης χάθηκαν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ενώ στις 4 Ιανουαρίου εκδόθηκε Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Στο μικροσκόπιο των ερευνών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, μπήκαν εξαρχής οι τηλεφωνικές επαφές της και τα δύο τελευταία μηνύματα που φαίνεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και στη μητέρα της. Από τον πρώτο φέρεται να είχε πάρει το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 41χρονης λίγο πριν τη σύλληψή του κατήγγειλε ότι, μετά την πρώτη αστυνομική έρευνα, το σπίτι του παραβιάστηκε. Ισχυρίστηκε πως, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα-, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Ο σύντροφος της 41χρονης, ο οποίος εμφανιζόταν στον αέρα εκπομπής ζητώντας από όποιον γνώριζε κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία, είχε θεωρηθεί ύποπτος και είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση, ενώ έβαλαν φρένο σε ταξίδι που επιχείρησε να κάνει στην Αθήνα, με την δικαιολογία της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αν και φαινόταν ήρεμος από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση της 41χρονης, φέρεται να έχασε την ψυχραιμία του σε ελέγχους που έκανε στο σπίτι του η αστυνομία, ενδεχομένως υπό τον φόβο επιβαρυντικών στοιχείων.

Μετά την προσαγωγή του, ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης έσπασε και αποκάλυψε πως η Γεωργία είχε δολοφονηθεί, ισχυριζόμενος ωστόσο πως ο ίδιος συμμετείχε μόνο στη μεταφορά της σορού της, χωρίς να έχει σχέση με την ανθρωποκτονία.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]