“Ήξερα ότι αυτός την έφαγε” – Δεν υπολογίζει τίποτα λέει η πρώην σύζυγος του δράστη της γυναικοκτονίας

9 Ιανουαρίου 2024

“Ήξερα ότι αυτός την έφαγε” – Δεν υπολογίζει τίποτα λέει η πρώην σύζυγος του δράστη της γυναικοκτονίας

Όσο ξετυλίγεσαι το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα τα στόματα ανοίγουν. Ανοίγουν και φέρνουν συνεχώς στο φως νέα στοιχεία γύρω από το παρελθόν του 39χρονου συντρόφου και φερόμενου ως δράστη της γυναικοκτονίας .

Για το παρελθόν μίλησε και η πρώην σύζυγος του, η οποία έκανε λόγο για ξυλοδαρμούς ακόμη και μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών που είχαν αποκτήσει στα επτά χρόνια που ήταν μαζί.

«Θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου», απειλούσε ο 39χρονος την πρώην σύζυγό του

Σε ερώτηση για τον αν ήταν βίαιος ο φερόμενος δολοφόνος της 41χρονης, η πρώην σύζυγος του τόνισε χαρακτηριστικά «Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Είχε δείξει σημάδια. Βασικά όλες τις συντρόφους του τις χτυπούσε. Εμένα με είχε χτυπήσει στο μάτι, του είχα κάνει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Εγώ προσπαθούσα χρόνια να τον βγάλω από τη ζωή μου αλλά αυτός απειλούσε, “θα σε σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου” μου έλεγε. Γενικά τσακωνόταν συχνά με εμένα και με τα παιδιά. Εγώ δούλευα, αυτός ζήλευε που δούλευα. Ούτε σε συνάδελφο δεν μπορούσα να μιλήσω από τη ζήλια του».

Σε ερώτηση για το αν πίστευε ότι θα έφτανε σε σημείο να σκοτώσει, η πρώην σύζυγός του επισήμανε: «Ναι, ήξερα ότι θα κάνει κακό. Και τα παιδιά ήξεραν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε δύο παιδιά με τον 39χρονο, ο μεγάλος είναι 12 ετών και η μικρή στα 9. Με χτυπούσε και μπροστά στα παιδιά».

«Με το που είδα στα κανάλια την υπόθεση με την 41χρονη ήξερα ότι αυτός την έφαγε»

Για το πώς πήραν διαζύγιο και τις επόμενες σχέσεις του φερόμενου δράστη η γυναίκα τόνισε: «Με τον 39χρονο χώρισα στις 27 Δεκεμβρίου του 2018, και εκείνος είχε ήδη παντρευτεί τον Οκτώβριο, οπότε ήταν δίγαμος. Εγώ δεν το γνώριζα ότι ήταν δίγαμος, μετά το έμαθα. Πάντως και με τις επόμενες σχέσεις του έτσι ήταν. Αυτός έψαχνε θύματα για να “φάει” λεφτά. Να πιάσει την “καλή”. Τις έκλεβε, όπως έκανε και σε μένα, που έπαιρνε λεφτά από το σπίτι, ακόμη και το σταυρουδάκι του μικρού μου».

Τη δολοφονία φαίνεται ότι είχαν από κοινού σχεδιάσει ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του. Οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες την σκότωσαν χτυπώντας την με μαχαίρι στο λαιμό.

Το θύμα και ο σύντροφός της έφθασαν στο σπίτι του 39χρονου, όπου βρισκόταν ήδη ο 34χρονος. Τότε την ακινητοποίησαν δένοντάς της τα χέρια και τη σκότωσαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν, με το αυτοκίνητο του 34χρονου, τη σορό της σε δύσβατη δασική περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου την εγκατέλειψαν. Φρόντισαν όμως πρώτα να της αφαιρέσουν 80 ευρώ.

Η σορός της γυναίκας, η οποία βρισκόταν στον τρίτο μήνα κύησης και ήταν μητέρα ενός 13χρονου παιδιού από προηγούμενο γάμο, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, κατόπιν υπόδειξης του σημείου εγκατάλειψης από τον 34χρονο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]