Νίνο: Το μήνυμα που προκάλεσε αντιδράσεις κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

8 Ιανουαρίου 2024

Νίνο: Το μήνυμα που προκάλεσε αντιδράσεις κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, “Είμαι καλοριφέρ και θα παντρευτώ μια μπανέρα” «Και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του τραγουδιστή Νίνο στη νέα δικτυακή πλατφόρμα Threads για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλόφιλων και της τεκνοθεσίας

Η εν λόγω ανάρτηση, που προκάλεσε σωρεία σχολίων, προβλήθηκε στην εκπομπή «Γειά σου», με τους συντελεστές της εκπομπής να επισημαίνουν πως δεν γίνεται οι σχέσεις των ανθρώπων να παρομοιάζονται με μπανιέρες και καλοριφέρ.

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ προβλήθηκε και στην εκπομπή «Γεια σου».

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου κι οι συνεργάτες της, ο Νίνο δεν θα έπρεπε να προχωρήσει σε μια τέτοια ανάρτηση, ενώ τόνισαν πως ήταν άστοχη παρομοίωσή του.

Σημείωσαν επίσης, πως καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του και σχολίασαν πως δεν μπορούμε να ακυρώνουμε τη σχέση κάποιου και να την παρομοιάζουμε με μια μπανιέρα και ένα καλοριφέρ.

nino_antidraseis
ninon2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]