Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησαν μαζί με την Αννα Βίσση

8 Ιανουαρίου 2024

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στην πίστα, τραγούδησαν μαζί με την Αννα Βίσση και ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μοναδικές παρουσίες τους.

Η Άννα Βίσση βρίσκεται αυτό τον καιρό στο Hotel Ερμού και εννοείται πως το νυχτερινό κέντρο είναι πάντα γεμάτο με τους θαμώνες και θαυμαστές της να την αποθεώνουν κάθε βραδιά. Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε εκεί το Σάββατο ανήμερα των Θεοφανείων και όπως ήταν λογικό η Άννα Βίσση την κάλεσε στην σκηνή να τραγουδήσουν, κάτι που ξεσήκωσε τον κόσμο.

Βίντεο: Ντουέτο φωτιά στην πίστα για Φουρέιρα και Βίσση
@specherry

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. @annavissiofficial @Foureira #foureira #vissi

♬ πρωτότυπος ήχος – specherry

Οι δύο κυρίες έδωσα όπως πάντα το καλύτερο εαυτό τους και η βραδιά εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται εχθές εκεί.

@specherry

mother is mothering #foureira #vissi @annavissiofficial @Foureira

♬ πρωτότυπος ήχος – specherry
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αννα Βίσση ανεβάζει στην σκηνή γνωστούς καλλιτέχνες με πιο πρόσφατη τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε που είχε την επετειακή της συναυλία για τα 50χρόνια της στην μουσική σκηνή.

Εκείνη την μέρα βρέθηκαν για να τιμήσουν την αγαπημένη μας Αννα Βίσση πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι τραγουδιστές όπως η Πάολα, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μπάμπη Στόκα, ο Κωνσταντίνο Αργυρό  και ο Νίκος Καρβέλα, με τον δικό του τρόπο και τραγούδησαν μαζί της για τα τα 50 χρόνια καριέρας της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]