Συγκλονιστικό: Τον πέταξε στις γραμμές του Μετρό και τον πάτησε διερχόμενος συρμός (video)

5 Ιανουαρίου 2024

Συγκλονιστικό: Τον πέταξε στις γραμμές του Μετρό και τον πάτησε διερχόμενος συρμός, σκληρές εικόνες από την πάλη και την πτώση κατέγραψε η κάμερα..

Έναν στυγνό φόνο κατέγραψε ο φακός ενός πολίτη στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όπου ένας τσακωμός σε αποβάθρα του μετρό κατέληξε με έναν άντρα να σπρώχνεται στις γραμμές και να σκοτώνεται ακαριαία από τον διερχόμενο συρμό.

Όλα συνέβησαν εν μέσω ενός καβγά μεταξύ δύο άστεγων ανδρών στην αποβάθρα, γύρω στις 16:30 της Πέμπτης (4/1) στον σταθμό 34th street, σύμφωνα με την Daily Mail. Βίντεο από περαστικ;o κατέγραψε τo τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε, καθώς ένας από τους άνδρες γρονθοκόπησε τον άλλο, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στις ράγες.

Σκληρές εικόνες από τον στυγνό φόνο 

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους δύο άντρες να στέκεται απέναντι στον δεύτερο, ενώ μέσα σε μία στιγμή ξεσπά ο καβγάς. Ο ψηλότερος άντρας χτυπά τον άλλο προκλητικά, με τον δεύτερο να ρίχνεται επάνω του με γροθιές, σπρώχνοντάς τον ως την άκρη της αποβάθρας και ρίχνοντάς τον στις γραμμές.

Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα, ο συρμός που ήδη περνούσε δεν πρόλαβε να κόψει ταχύτητα έγκαιρα, και πέρασε από πάνω του, σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Ένας εκπρόσωπος του σταθμού επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας που ρίχνει γροθιές στο βίντεο έχει τεθεί υπό κράτηση αλλά παραμένει ασαφές εάν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες. Το άτομο που σκοτώθηκε δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί, αλλά ένας χρήστης στο X ισχυρίζεται ότι και οι δύο εμπλεκόμενοι άνδρες είναι «γνωστοί στην αστυνομία της περιοχής».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]