Survivor 2024: Τα τρέιλερ φωτιά και τα αστρονομικά ποσά που θα πάρουν οι διάσημοι

4 Ιανουαρίου 2024

Survivor 2024: Τα τρέιλερ φωτιά και τα αστρονομικά ποσά που θα πάρουν οι διάσημοι

Λίγες ημέρες απέμειναν η πρεμιέρα του Survivor είναι πια πολύ κοντά, η Κυριακή πλησιάζει.  Όλα είναι έτοιμα, για την καινούρια περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες βρίσκονται ήδη εκεί ενώ και τα επίσημα τρέιλερ των δυο ομάδων, των Διασήμων και των Μαχητών προβλήθηκαν στον «αέρα». 

Στο γνωστό ύφος που έχει κάθε φορά το τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης, οι είκοσι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία. Μαχητές και διάσημοι βρίσκονται σε θέσεις μάχης στον Άγιο Δομίνικο, με τα τρέιλερ να έχουν ήδη γυριστεί και να είναι στον αέρα.

Άγγελος Γεωργουδάκης, Rob James Seymour, Σταμάτης Ταλαδιανός, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ιωάννα Τζαβέλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Ανδριάνα Καγιά, Δώρα Νικολή, είναι οι μαχητές που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τα φώτα και τις εντυπώσεις.

Άγγελος Γεωργουδάκης – 21 ετών

«Survivor είναι η ίδια μου η ζωή. Μετά την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις, αναζητούσα μια νέα πρόκληση. Στόχος μου είναι η πρώτη θέση, να σηκώσω το κύπελλο. Έχω εκπαιδευτεί για την κορυφή. Πιθανόν να έρθω σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες μου που δεν θα είναι ντόμπροι.

Rob James Seymour – 28 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή γιατί μου αρέσει ο απλός τρόπος ζωής. Θέλω να είμαι ένα με την φύση. Θέλω να δω τα όριά μου. Ο στόχος μου είναι να περάσω καλά και να ζήσω αυτήν την εμπειρία όσο πιο γεμάτα γίνεται. Μου το έχουν πει άπειρες φορές ότι μοιάζω με τον Κώστα Φραγκολιά. Υπάρχουν και χειρότερα».

Σταμάτης Ταλαδιανός – 32 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή γιατί παρακολουθώ το Survivor από τότε που ξεκίνησε στην Ελλάδα και μου άρεσε πολύ. Θέλω να τεστάρω και να ξεπεράσω τα όριά μου, να τα βάλω με τον εαυτό μου. Αντίπαλός μου μέσα στο παιχνίδι είναι ο εαυτός μου. Υπάρχει κι ένα έπαθλο που το διεκδικώ. Ο Μάριος Πρίαμος είναι φίλος μου».

Φάνης Μπολέτσης – 27 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή γιατί με εξιτάρει το ότι θα βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Είναι θέμα αθλημάτων, στρατηγικής και ψυχολογίας. Είμαι έτοιμος να κερδίσω και στα 3. Ο στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό, πιστεύω στις δυνατότητές μου».

Γιάννης Περπατάρης – 34 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή για την εμπειρία και θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου, πόσο αντέχω. Πιο πολύ με φοβίζει η πείνα. Στόχος μου είναι ο τελικός, είμαι δυνατός και το ξέρω. Δεν έχω σχέση»

Χρύσα Xατζηγεωργίου – 20 ετών

«Είναι το μόνο ριάλιτι που έχει στρατηγική, αθλήματα και δυναμικότητα και μου ταιριάζει. Στόχος μου είναι να φτάσω στο τέλος ή όσο μακριά μπορώ. Αυτό που με φοβίζει είναι τα ζωύφια».

Ιωάννα Τζαβέλα – 24 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή γιατί μου αρέσουν τα αγωνίσματα, πιστεύω θα πάνε πάρα πολύ καλά. Με φοβίζει περισσότερο το να κρυώνω»

Ανδριάνα Καγιά – 29 ετών

«Δήλωσα συμμετοχή ξανά στο Survivor γιατί είναι μια εμπειρία ζωής που θέλω να ζήσω. Είχα δηλώσει ξανά συμμετοχή το 2018. Στόχος μου είναι να αντέξω όσο περισσότερο μπορώ και μέχρι τον τελικό να αιωρηθώ».

Δώρα Νικούλη – 46 ετών

«Οι λόγοι που δήλωσα συμμετοχή είναι οικονομικοί, είναι για την εμπειρία. Ο στόχος μου είναι να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ, δείχνοντας την ανταγωνιστικότητά μου. Αν είναι να φτάσω στον τελικό και να κερδίσω το έπαθλο, καλώς να έρθει. Είναι κάτι που θα με ζορίσει το να μην επικοινωνώ με τα 4 παιδιά μου, αλλά ο σκοπός είναι αυτή η οικογένεια να ορθοποδήσει».

Μαριλίτα Βακονδίου – 30 ετών

«Μέσα από την δουλειά μου βοηθάω τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα όριά τους οπότε ήρθε η ώρα να τα ξεπεράσω κι εγώ. Αυτό που με φοβίζει είναι οι τριχωτές ταραντούλες. Ο στόχος μου είναι να φτάσω τελικό κα να πάρω την κούπα».

Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Σάββας Γκέντσογλου, Αλέξης Παππάς, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαρία Αντωνά και Κρίστη Καθάργια, αποτελούν την ομάδα των διάσημων ενώ στην πορεία θα προστεθούν κι άλλοι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κοινό αρέσκεται να μαθαίνει τα ποσά που παίρνουν οι επώνυμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Παππάς και η Κατερίνα Δαλάκα με τον Σάββα Γκέντσογλου είναι από εκείνους που θα φύγουν με γεμάτες τσέπες.

poilers τούς θέλουν να έχουν κάνει deal για 10.000 ευρώ την εβδομάδα! Να σημειωθεί ότι ο Τζέιμς Καφετζής, που τελικά δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, είχε ζητήσει 12.000 ευρώ.

Survivor – Οι ημέρες προβολής

Το «Survivor» θα είναι στον αέρα 4 φορές την εβδομάδα, από Κυριακή έως Τετάρτη, ενώ «Οι Πανθέοι» μετακομίζουν στην prime time της Πέμπτης με διπλό επεισόδιο.

Μεγάλοι αντίπαλοι θα είναι τόσο το MasterChef όσο και οι παραγωγές μυθοπλασίας, όπως η Μάγισσα, ο Σασμός, το Ναυάγιο, Η Γη της Ελιάς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]