Με μπαράζ ληστειών ξεκίνησε η νέα χρονιά

3 Ιανουαρίου 2024

Με μπαράζ ληστειών ξεκίνησε η νέα χρονιά. Ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα 59χρονου τον λήστεψαν και τον ξυλοκόπησαν, άγνωστοι διαρρήκτες μπούκαραν σε μονοκατοικία πήραν χρήματα και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη

Διαρρήκτες μπούκαραν σε σπίτι στην Παλλήνη το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που ήταν μέσα ο 52χρονος που μένει σε αυτό. Ο 52χρονος άκουσε θόρυβο και μετά από λίγο βρέθηκε μπροστά στους δύο δράστες.

Οι 2 διαρρήκτες μπούκαραν στο σπίτι λίγο πριν τις 20:00 στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Παλλήνη, ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, στο τέλος του επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν και στην συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι. Ο άνδρας μετέβη με δικό του μέσο στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν μπήκε καλά η νέα χρονιά για έναν 60χρονο κάτοικο στην περιοχή του Διονύσου. Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, άγνωστοι διέρρηξαν τη μονοκατοικία όπου διαμένει και την έκαναν φύλλο και φτερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι άγνωστοι μπήκαν από το παράθυρο του σπιτιού, το έκαναν άνω κάτω, καταφέρνοντας να αποσπάσουν χιλιάδες ευρώ, κοσμήματα καθώς στο τέλος διέφυγαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

Την καταγγελία στις Αρχές έκανε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

astynomia_peripoliko

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]