Ληστεία για κλάματα – Τα “έκανε μούσκεμα” ξέχασε το κινητό του στο σπίτι που έκλεψε

3 Ιανουαρίου 2024

Ληστεία για κλάματα ,Τα “έκανε μούσκεμα” ξέχασε το κινητό του στο σπίτι που έκλεψε

Ο κακός χαμός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης (2/1) στον Αχινό Στυλίδας στη Φθιώτιδα, καθώς μία 74χρονη γυναίκα έπεσε θύμα διάρρηξης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο σπίτι της και ενώ απουσίαζε και ο σύζυγός της, είδε ξαφνικά έναν κουκουλοφόρο να ψάχνει τα πράγματά της.

Πριν καν προλάβει να αντιδράσει η ηλικιωμένη, ο άγνωστος δράστης έσπευσε να γίνει… καπνός!

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο δράστης είχε μπει στο δωμάτιο που κοιμόταν η γυναίκα και είχε απομακρύνει από εκεί συρτάρι επίπλου και την τσάντα της ηλικιωμένης, την οποία μάλιστα έψαξε με την ησυχία του σε παρακείμενο δωμάτιο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης έκλεψε από το πορτοφόλι της γυναίκας 90 ευρώ, ενώ δεν πήρε μαζί του κάποια κοσμήματα μικρής αξίας που ήταν μέσα στην τσάντα.

Ο διαρρήκτης τα «έκανε μούσκεμα» και έφυγε με λάθος κινητό

Ο εν λόγω διαρρήκτης δεν πήρε τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού τα οποία ήταν ακουμπισμένα στο μπράτσο του καναπέ, με τα θύματα να υποθέτουν ότι δεν πρόλαβε να τα πάρει μαζί του.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν λίγο αργότερα, ένα από τα κινητά δεν ήταν δικό τους ενώ έλειπε το κινητό του συζύγου! Τι είχε συμβεί; Προφανώς, ο δράστης πάνω στη βιασύνη του, μπέρδεψε το δικό του κινητό και πήρε το τηλέφωνο του συζύγου της 74χρονης, το οποίο βέβαια και έσπευσε να απενεργοποιήσει!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης για να μπορέσει να μπει στο σπίτι, σκαρφάλωσε τουλάχιστον 3,5 μέτρα για να φτάσει στο μπαλκόνι και να παραβιάσει την μπαλκονόπορτα. Μάλιστα χρησιμοποίησε ένα σκαλιστήρι που βρήκε και το οποίο παράτησε στο σημείο.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο ΑΤ Στυλίδας που ανέλαβε την προανάκριση, ενώ ο δράστης αναζητείται και όπως εκτιμούν οι Αρχές, με τη βοήθεια το κινητού του δεν θα αργήσει και η σύλληψή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]