Έρχεται μεγάλη επιδείνωση καιρού με πολύ κρύο

3 Ιανουαρίου 2024

Έρχεται μεγάλη επιδείνωση καιρού με πολύ κρύο, με ανάρτηση στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου προχώρησε σε νέα εκτίμηση για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες μέρες

Για σοβαρή επιδείνωση του καιρού την επόμενη εβδομάδα κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου με εκτίμηση για σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Σάκης Αρναούτογλου: «Αγριεύει» ο καιρός - Τσουχτερό κρύο το Σαββατοκύριακο  - AgrinioTimes.gr

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σ. Αρναούτογλου προ των πυλών βρίσκεται πανελλαδική επιδείνωση του καιρού, με βροχές, νοτιάδες αρχικά και αρκετό κρύο. Συνεχίζοντας αναφέρει ότι μπορεί να υπάρξει χιονόπτωση από την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

SAKIS-ARNAOUTOGLOY_7bbc1.JPG

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα και με την εκτίμηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, από τις 4 έως τις 10 Ιανουαρίου, «φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον η κακοκαιρία που αναμένουμε από του Αγίου Ιωάννη». Η κακοκαιρία «θα αποτελέσει την έναρξη διαδοχικών ατμοσφαιρικών διεργασιών γενικότερα στην ατμοσφαιρική κυκλοφορία της Γηραιάς Ηπείρου»

Ο καιρός των Θεοφανείων 

Όσον αφορά τον καιρό για τα Θεοφάνεια, η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για το Σάββατο, κάνει λόγο για λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Από τις πρώτες βραδινές ώρες οι βροχές θα ενταθούν και στα δυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]