Η κόρη του Σάκη Ρουβά Αναστασία τραγούδησε Βίσση και χόρεψε με τον πατέρα της(video)

28 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σάκης Ρουβάς πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα με την οικογένειά του και ανήρτησε στα social media ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει η μεγάλη κόρη του, η Αναστασία. 

Μπορεί την παραμονή ο τραγουδιστής να εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα, ωστόσο η υπόλοιπη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην Κάτια Ζυγούλη και στα τέσσερα παιδιά τους.  

Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ανήρτησε στα social media ένα βίντεο με την οικογένεια του μέσα από το αυτοκίνητο από την ημέρα των Χριστουγέννων. Σε αυτό η Αναστασία Ρουβά πλέον έχει μεγαλώσει και έχει πάρει το ταλέντο του πατέρα της, αφού ακούγεται να τραγουδάει το κομμάτι της Άννας Βίσση, «Ψυχεδέλεια».

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στο βίντεο που κοινοποίησε στα social media. Κάτω από το βίντεο τα σχόλια ήταν διθυραμβικά για την Αναστασία. Η μεγαλύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της στη μουσική, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ακόλουθούς του, μιας και τα σχόλια γέμισαν από μηνύματα που εκθείαζαν τη φωνή της.

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με την οικογένειά του και οι ευχές για το νέο έτος  | People & Style Ειδήσεις

Ενεργή στο Tik Tok είναι και η κόρη του Αναστασία Ρουβά, η οποία είναι μια κούκλα και έχει πάρει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά από τους γονείς της. Το κορίτσι ανεβάζει συχνά βίντεο στο Tik Tok και εντυπωσιάζει.

Χθες μάλιστα τραγούδησε και χόρεψε με τον πατέρα της, τη μεγάλη επιτυχία του «Θέλεις ή δεν θέλεις» και έγιναν viral συγκεντρώνοντας πάνω από 200 χιλιάδες like.

Στο βίντεο φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη του Σάκη Ρουβά, η οποία μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της.

Πολλοί χρήστες στο TikTok είχαν να πουν τα καλύτερα για την κόρη του. «Μα τι φωνάρα η Αναστασία!», «η κόρη φωνάρα και κουκλάρα» και «χρόνια πολλά, να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου» είναι κάποια από τα πολλά σχόλια κάτω από το βίντεο.


Thalιτσα

Η κόρη έχει φωνάρα ❤️

Lazaros Michailidis

Αχ ρε Άννα,έχεις πολλές γενιές να τρελάνεις ακόμα ❤️

Fillis

Τι ωραία φωνουλα η κόρη!🥰

elenasagiadinou8

τι ωραία φωνή η Αναστασία 😍

Lia G

τι υπέροχη οικογένεια 😍!!!!

@annavissiofficial πλζ πρέπει να τραγουδήσετε μαζί το “Ξανά” 🙏🥺

Christine Rz

τι βγάζει η Κέρκυρα !!!το χουμε το καλό είναι ότι θα την βοηθήσεις αρκετά αφού το χει 🥰🥰🤗

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]