Πέθανε ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα

27 Δεκεμβρίου 2023

Πέθανε ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα, που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη.

Ο αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του στις 11:45, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται ότι είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη | Neakriti

Πριν από τα Χριστούγεννα οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν, σταμάτησαν σταδιακά να χορηγούν κατασταλτικά φάρμακα στον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τα επεισόδια στου Ρέντη  τονίζοντας πως θα πρέπει να ελεγχθούν οι νευρολογικές αντιδράσεις του οργανισμού του. Ο αστυνομικός, νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, και αναμενόταν μετά τα Χριστούγεννα να υποβληθεί σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας.

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη - larissanet.gr

Υπενθυμίζεται πως για τον τραυματισμό του αστυνομικού έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί ένας 18χρονος, ο οποίος μάλιστα ζήτησε δύο φορές να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Παρόλο που την πρώτη φορά το αίτημά του απορρίφθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πιθανόν στη δεύτερη απόπειρα να ενταχθεί στο πρόγραμμα. Κι αυτό επειδή, σύμφωνα με τον ΣΚΆΙ, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης βίας σε αθλητικούς χώρους σχηματίζουν δικογραφία σχετικά με την εγκληματική οργάνωση, που έχει δράσει στα επεισόδια στου Ρέντη και σε αυτήν την περίπτωση ο 18χρονος μπορεί να συνεισφέρει ως μάρτυρας για αυτήν την υπόθεση οπαδικής βίας.

epirusonline.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]