«Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο να σε αγαπάμε βρήκες τρόπο» ( φωτο & βίντεο )

27 Δεκεμβρίου 2023

«Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο να σε αγαπάμε βρήκες τρόπο», ο δήμαρχος Παγγαίου ανέφερε για τον αγαπημένο καλλιτέχνη πως «από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, να σε αγαπάμε βρήκες τον τρόπο», παραφράζοντας ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Βασίλη Καρρά

Από τις στιγμές που συγκλόνισαν ήταν ο επικήδειος του στενού φίλου του Βασίλη Καρρά και δημάρχου Παγγαίου, Φιλίππου Αναστασιάδη.

Ο κ. Αναστασιάδης, είπε ότι ο Βασίλης Καρράς έδινε συνεχώς χρήματα για να γίνονται έργα στο Κοκκινοχώρι, ενώ γενικότερα βοηθούσε πολλούς ανθρώπους, ακόμα και αν δεν τους γνώριζε προσωπικά.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Παγγαίου ανέφερε για τον αγαπημένο καλλιτέχνη πως «από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, να σε αγαπάμε βρήκες τον τρόπο», παραφράζοντας ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Βασίλη Καρρά

Εκείνη την ώρα ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, με τη συγκίνηση στα πρόσωπα όλων να είναι φανερή.

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή παραμονή Χριστουγέννων

Στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφτηκε σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Συνάδελφοί του, που μοιράστηκαν μαζί του τις μουσικές πίστες, μίλησαν για έναν άνθρωπο επαγγελματία, δοτικό και χαμογελαστό. Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν στον φίλο και συνάδελφο που πάνω απ’ όλα ήταν άνθρωπος

Ανάμεσα στους επώνυμους ήταν η Δέσποινα Βανδή η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, η Πάολα με τον Φώτη Ζογλοπίτη, ο Ζαφείρης Μελάς ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Γιάννης Πλούταρχος με τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο, ο Χρήστος Μενιδιάτης o Νίκος Βέρτης, ο Σάκης Αρσενίου και πολλοί πολλοί άλλοι.

Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι, «επώνυμοι», αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή από όλη την Ελλάδα, κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του.

Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη συνοδευόυμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη. Δίπλα της ήταν και ο νυν σύντροφος της τραγουδίστριας.

Το ύστατο χαίρε είπε στον Βασίλη Καρρά και η ομάδα των Unboxholics που διατηρούν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube και συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά τόσο σε δικά τους βίντεο όσο και σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη.

Την τελετή συνόδευσε η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Οι αγαπημένοι μουσικοί  του Βασίλη Καρρά την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία, έπαιξαν τα τραγούδια «Νύχτα ξελογιάστρα» και «Δεν πάω πουθενά» καθώς και ποντιακά εν μέσω ενός συγκινησιακά φορτισμένου κλίματος.

«Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά. Η αυλαία για τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή έπεσε σήμερα με την ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ήταν η τελευταία επιθυμία του.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει πει πολλές φορές ότι χρωστάει πολλά στον Βασίλη Καρρά, δεν άντεξε μέσα στην εκκλησία και έφυγε από την πίσω πόρτα με δάκρυα στα μάτια,

BK-23

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του και η μονάκριβή και πολύ αγαπημένη του κόρη..

karras-paola-2
karras-khdeia-es__5_
karras-unboxholics

«Ξαφνικά έμαθα ότι ο αγαπημένος μου συνάδελφος και πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος που τον είχα σαν αδερφό έφυγε. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του να είναι καλά να τον θυμούνται», λέει η Άντζελα Δημητρίου.

karras-remos-2
sabanis

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]