Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό: «Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση». 

20 Δεκεμβρίου 2023

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό: «Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση». 

Συνεχίζει να δίνει μάχη για την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε από φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στο Ρέντη μετά τα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» εξέδωσε το γενικό κρατικό Νίκαιας.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωφρενική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες»

Βγάζουν τον αστυνομικό από την καταστολή – Κρίσιμη μέρα σήμερα

Παράλληλα, οι γιατροί αναμένεται να βγάλουν από την καταστολή τον αστυνομικό που δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο αστυνομικός παραμένει σε καταστολή στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και σήμερα οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν.

Yπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του 31χρονου αστυνομικού σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η μόλυνση στο υπόλοιπο σώμα του.

Σημειώνεται πως ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε από φωτοβολίδα ευθείας βολής έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με έναν 18χρονο να έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ οι Αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια ταυτοποίησης όλων των εμπλεκομένων στη δολοφονική επιδρομή.

Έρχονται συλλήψεις για τα επεισόδια στου Ρέντη

Την ώρα που ο 18χρονος συλληφθέντας ζήτησε να μπει ξανά σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το ποιοι οργάνωσαν τα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο αρχηγός των επεισοδίων έχει γενειάδα και τον ξέρει η ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, ο υπαρχηγός, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, είναι έγκλειστος σε φυλακές και από εκεί φαίνεται να κινεί τα νήματα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε 40 ακόμη άτομα που εμπλέκονται στη συμμορία που προκάλεσε τα επεισόδια και γι’ αυτό οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε συλλήψεις από τις αρχές του νέου έτους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]