Σε ένα νέο ανατρεπτικό ρόλο θα δούμε την Αννίτα Πάνια

19 Δεκεμβρίου 2023

Σε ένα νέο ανατρεπτικό ρόλο θα δούμε την Αννίτα Πάνια , αναμένεται η έναρξη της προβολής του, αρχές Φεβρουαρίου 

Η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη εξασφάλισε τελικά τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Rolling in It» επίσης βρετανικής προέλευσης

Μπορεί η επιστροφή του θρυλικού «Ραντεβού στα Τυφλά» να ναυάγησε, όχι όμως και η ιδέα η Αννίτα Πάνια να παρουσιάσει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι στο OPEN, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα προβάλλεται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Βρέθηκε παιχνίδι για την Αννίτα Πάνια

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τα δικαιώματα του «Blind Date» δεν κλείστηκαν εξαιτίας διαφωνίας της βρετανικής εταιρείας παραγωγής με την Barking Well Media αναφορικά με τη συχνότητα μετάδοσης των επεισοδίων καθώς οι Βρετανοί δεν συναινούσαν σε προβολή περισσότερων από δύο επεισοδίων την εβδομάδα.

Η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη εξασφάλισε τελικά τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Rolling in It» επίσης βρετανικής προέλευσης που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Το παιχνίδι έχει χαρακτηριστικά τόσο από τον «Εκατομμυριούχο» όσο και από τον «Τροχό της Τύχης».

Rolling In It Quiz Game App - Close Game - YouTube

Αναμένεται η έναρξη της προβολής του στην Ελλάδα αρχές Φεβρουαρίου καθώς θα πρέπει να στηθούν τα ανάλογα σκηνικά.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι συζητήσεις της Αννίτας Πάνια με το Open για την παρουσίαση μιας βραδινής εκπομπής με συνεντεύξεις μια φορά την εβδομάδα στη Late Night ζώνη του Open.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]