Έφυγε από τη ζωή o Νίκος Φλωρινιώτης έξι μήνες μετά τον πατέρα του

19 Δεκεμβρίου 2023

Έφυγε από τη ζωή o Νίκος Φλωρινιώτης έξι μήνες μετά τον πατέρα του,

Ο Νίκος Φλωρινιώτης ήταν και αυτός τραγουδιστής όπως ο πατέρας του και είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε νοσηλευτεί. Να σημειωθεί πως τον περασμένο Ιούνιο πέθανε ο πατέρας τους, Γιάννης Φλωρινιώτης, σε ηλικία 76 ετών.

Η αδελφή του, Άννα Φλωρινιώτη, επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, αδυνατώντας να μιλήσει από τους λυγμούς.

Ξεσπώντας σε κλάματα, η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Έφυγε ο Νίκος, είναι σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά. Έχω πάθει σοκ, τρέμω. Είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και το έχω μάθει. Δυστυχώς δεν μπορώ να εγκαταλείψω την εργασία μου, θα φύγω όμως λίγο για να πάω στην αδελφή του, την Άννα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είναι η Άννα αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια ανέφερε τα εξής: «Είμαι οικογένεια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα με τον Νίκο, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω ποτέ την Άννα. Είχα δώσει τον λόγο μου και στον πατέρα της».

Συντετριμμένη η μητέρα του Μάχη Φλωρινιώτη το μόνο που κατάφερε να πει ” Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου ..Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί, τόσος κόσμος για το παιδάκι μου ..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]