Survivor: Η μεγάλη αλλαγή του παιχνιδιού – Τα ονόματα των διάσημων

18 Δεκεμβρίου 2023

Survivor: Η μεγάλη αλλαγή του παιχνιδιού και τα ονόματα των διάσημων θα κάνουν το παιχνίδι πολύ πιο ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό , καθότι το βάρος φέτος θα πέσει στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Η πρεμιέρα του Survivor 2024 ως γνωστόν έχει οριστεί για τις 7 Ιανουαρίου και οι τηλεθεατές και αυτοί που αγαπούν τα αθλήματα αδημονούν για την έναρξη του.

 Πολύ δυνατοί παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι για φέτος, με τα παιχνίδια να είναι για γερά νεύρα. Η τελική επιλογή των παιχτών δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί , έχουν δώσει τα χέρια αλλά ακόμα δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές παρόλα αυτά τα ονόματα που έχουν σοβαρές πιθανότητες είναι:

Κατερίνα Δαλάκα , Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αλέξης Παππάς, Τριαντάφυλλος, Τζέιμς Καφετζής, Δημήτρης Βλάχος, Σάββας Πούμπουρας, Σάββας Γκέντζογλου, Βασίλης Πορφυράκης, Μαρία Αντωνά και η Ολγα Πηλιάκη, η οποία είναι η γυναίκα του Χανταμπάκη και είναι η μόνη που έχει υπογράψει .

Όσο για τους κανόνες του παιχνιδιού, το σημαντικό και ενδιαφέρον είναι ότι δεν θα υπάρχει πλέον η ψηφοφορία του κοινού. Αυτό συνεπάγεται ότι όλα εξαρτώνται από τις αγωνιστικές ικανότητες των παικτών.

Η χαμένη ομάδα θα πηγαίνει στο συμβούλιο, θα βγαίνουν κάποιοι υποψήφιοι οι οποίοι θα καλούνται να μονομαχήσουν και να νικήσουν το αγώνισμα ,για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο καλύτερος μένει και ο πιο αδύναμος φεύγει

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι έξι νέοι παίκτες - Πώς τους υποδέχτηκαν  οι ομάδες

Όσο για τους μαχητές, το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιλογή θα έχει γίνει βάση των αθλητικών επιδόσεων τους και σίγουρα αυτό ανεβάζει το ενδιαφέρον του παιχνιδιού και φυσικά όλοι ελπίζουμε να είναι στο επίπεδο του Ντάνου.!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]