Τα ζώδια από 18/12 έως 24/12/2023

18 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια από 18/12 έως 24/12/2023

Μια εβδομάδα που φέρνει πολλές και ευχάριστες συναντήσεις από το παρελθόν. Ευνοούνται οι επικοινωνίες που αναμοχλεύουν καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα.

Στις 21 Δεκεμβρίου έχουμε μία δυνατή όψη που φέρνει αναστάτωση με αποκαλύψεις, εντάσεις ή κεραυνοβόλους έρωτες στην αισθηματική ζωή των Σκορπιών, Ταύρων, Λεόντων και Υδροχόων του δευτέρου δεκαημέρου.

Κριός

Αυτή η εβδομάδα αφορά εξολοκλήρου την επαγγελματική σου καταξίωση, η οποία έρχεται με διάφορους τρόπους -είτε με οικονομική ανταμοιβή στις αρχές της εβδομάδας, είτε γιατί δέχεσαι προτάσεις καριέρας από παρελθοντικές σου επαφές.

Ναι, τώρα μπορεί κάποιος να ξεψαχνίσει ένα παλιό βιογραφικό που είχες στείλει και να σε θυμηθεί, ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας. Το επίπεδο των επαφών σου παραμένει ακόμα παρασκηνιακό στα επαγγελματικά.

Στις 21 Δεκεμβρίου, δεν αποκλείεται να έχεις ξαφνικές εκπλήξεις που αφορούν χρέη και δεν θα είναι πολύ ευχάριστες. Μπορεί να σε απασχολήσει κάτι επίσης κληρονομικό ή τα οικονομικά του/της συζύγου, αν είσαι παντρεμένος. Παράλληλα, πρόσεξε και τις επενδύσεις σου καθώς η 21η Δεκεμβρίου ενέχει κάποιο ρίσκο στο να χάσεις χρήματα.

Το διάστημα αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου όσα πράγματι επιθυμείς για το επαγγελματικό σου μέλλον και να τα επιδιώξεις, ακόμη κι αν οι δοκιμασίες είναι πολλές. Παράλληλα πρόσεχε πολύ τα έξοδά σου.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα έχει μεγάλη θεματολογία, κα

θώς βρίσκεσαι σε ρυθμούς που επανεξετάζεις ένα θέμα που αφορά μια επαφή σου με το εξωτερικό ή ένα νομικό ζήτημα που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Δεν αποκλείεται, επίσης, στις αρχές εβδομάδας να βγει στην επιφάνεια και ένα θέμα εκπαίδευσης ή κάποιου ανολοκλήρωτου πτυχίου που βρισκόταν κι αυτό σε κατάσταση αναμονής.

Παράλληλα, βλέπεις φίλους από τα παλιά και φίλους από τη μαθητική ή φοιτητική σου ζωή, μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου

Παραμονή Χριστουγέννων, δεν αποκλείεται να κάνεις μία δυνατή συμφωνία (προτείνω μόνο δια λόγου, γιατί έχουμε και ανάδρομο Ερμή), η οποία θα σε εξελίξει και επαγγελματικά.

Πρόσεξε, όμως, αρκετά στις 21 Δεκεμβρίου καθώς η ερωτική σου σχέση μπορεί να περάσει κάποια ρίχτερ με αποκαλύψεις και γεγονότα τα οποία θα σε εκπλήξουν. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να συνάψεις τώρα έτσι ξαφνικά μία ολοκαίνουργια σχέση.

 Ταξιδάκια ακόμη και στο εξωτερικό, νέες γνωριμίες ή/και επαναφορές προσώπων του παρελθόντος, που απαιτούν επανασύνδεση είναι στο εορταστικό πρόγραμμα της περιόδου. Φρόντισε μόνο να μην εμπλακείς σε αδιέξοδες καταστάσεις, επιστρέφοντας σ’ ένα παρελθόν που δεν έχει μέλλον.

Δίδυμοι

Οι τρεις πρώτες μέρες εβδομάδας είναι αρκετά ευχάριστες για σένα, καθώς μετά από πολλές συζητήσεις στα επαγγελματικά σου θα καταφέρεις να πετύχεις μία αύξηση, ένα μπόνους ή μια προαγωγή.

Στις 21 Δεκεμβρίου πρόσεξε τις επαγγελματικές σχέσεις και τις τοξικές καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς ο Ουρανός θα σου φέρει απρόσμενα νέα και εκπλήξεις σε αυτόν τον τομέα. Παράλληλα, δώσε και λίγο παραπάνω βαρύτητα στην σωματική σου υγεία ώστε να μειώσεις την καθημερινή σου κόπωση.

Από 23 Δεκεμβρίου ξεκινάς να δέχεσαι τις εμφανίσεις των παρελθοντικών σου ερωτικών σχέσεων. Ναι, οι πρώην θα κάνουν ηχηρή την παρουσία τους μέχρι και 2 Ιανουαρίου. Ταυτόχρονα, όμως, εσύ το Σαββατοκύριακο κάνεις και νέες ερωτικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Προσπάθησε να μην ενεργείς κι αντιδράς ανταγωνιστικά, καθώς θα καταφέρεις να στρέψεις τους πάντες εναντίον σου. Αντίθετα βρες τον τρόπο να εξομαλύνεις όποιες διαφορές ανακύπτουν, ώστε να περάσεις όμορφα κι εσύ, αλλά και όσοι συναναστρέφεσαι αυτές τις γιορτινές μέρες

Καρκίνος

Μία πολύ ευχάριστη βδομάδα για σένα Καρκίνε, που τις πρώτες τρεις μέρες έχεις επαφές μηνύματα και επικοινωνίες από το ερωτικό σου παρελθόν. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις μία ή έναν πρώην μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Τα άστρα, όμως, δε σε αφήνουν εκεί, καθώς σου προσφέρουν και άπλετες ευκαιρίες για έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα με επίκεντρο στις 21 αλλά και 24 Δεκεμβρίου.

Η ημέρα που θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους/τις πρώην είναι στις αρχές της εβδομάδας αλλά και ακόμα πιο έντονα στις 22 Δεκεμβρίου

Τα καλά νέα της εβδομάδας δε σταματούν στα αισθηματικά σου, καθώς λίγο πριν τα Χριστούγεννα καταφέρνεις να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμούσες καιρό τώρα στην εργασιακή σου ζωή αλλά και στο status καριέρας.

Προσπάθησε να μην ξεσπάς σε πρόσωπα που δε φταίνε. Παράλληλα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας ξαφνικής ερωτικής γνωριμίας μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, παίζει πάρα πολύ έντονα το παρελθοντικό στοιχείο στη ζωή σου, καθώς οι περισσότερες εξελίξεις ανασύρονται από το χρονοντούλαπο.

Μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου, θα σε θυμηθούν υποψήφιοι εργοδότες για ένα παλιό βιογραφικό που είχες στείλει και θα σου κάνουν προτάσεις πολύ συμφέρουσες για τα οικονομικά σου, ενώ παράλληλα δέχεσαι και πολύ καλές συμφωνίες για οικονομική εξέλιξη από την τωρινή σου εργασία προς το τέλος της εβδομάδας. Εσύ αποφασίζεις!

Από 23 Δεκεμβρίου και μετά, εμφανίζεται όμως και το ερωτικό σου παρελθόν και άτομα τα οποία τα είχες αφήσει στο περίμενε εσύ ή σε είχαν αφήσει αυτά στο διαβάστηκε, με ανολοκλήρωτές ιστορίες, τώρα επανεμφανίζονται με γλυκές επικοινωνίες.

Το σημαντικό είναι να μην αντιστέκεσαι μπροστά στις αλλαγές αυτές, αντίθετα να παραμείνεις ανοιχτός στις κάθε είδους προκλήσεις. Να θυμάσαι ότι οι αλλαγές, όσο επίπονες κι αν είναι, μας ωριμάζουν και μας εξελίσσουν. 

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής σου παίζει παιχνίδια με ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν, ξέρεις αυτές που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες χωρίς να γίνουν ποτέ σχέση και τώρα κάνουνε μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου ξανά την εμφάνισή τους

Παράλληλα, τα αστέρια σου δίνουν τη δυνατότητα και την επιλογή για κάτι καινούργιο στην αισθηματική σου ζωή, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί το Σαββατοκύριακο με πολύ ρομάντζο και έρωτα και να καταλήξει σε σχέση.

Ταυτόχρονα, προς το τέλος εβδομάδας βρίσκονται λύσεις για ένα οικογενειακό οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα σπιτιού που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα ως εμπόδιο.

Τυχόν συναισθηματικά ξεσπάσματα απ’ την πλευρά σου, ενδέχεται να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με τους οικείους σου και να διακινδυνεύσεις να χαλάσεις το εορταστικό κλίμα των ημερών. 

Ζυγός

Μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου ασχολείσαι έντονα με τα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δεν αποκλείεται τώρα ένα πρόβλημα ενός συγγενικού σου ατόμου να επιλυθεί και αυτό να ανακουφίσει την ψυχολογία σου.

Αν ο τίτλος της καθημερινότητας σου είναι «αλλαγή σπιτιού» ή «μετακόμιση», προς το τέλος εβδομάδας έχεις την έντονη τάση να βρεις το σπίτι που θα σε κάνει χαρούμενο. Μην υπογράψεις όμως τώρα -περίμενε μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, να φύγει ο ανάδρομος Ερμής

Σε άλλα νέα, αν είσαι ελεύθερος και ωραίος -πάντα- Ζυγός το Σαββατοκύριακο 23-24 Δεκεμβρίου, φέρνει στον διάβα σου μία πολύ ωραία γνωριμία ή μία επικοινωνία που μπορεί να εξελιχθεί σε μία σημαντική καρμική ερωτική ιστορία.

 Ίσως κάποια παλιά απωθημένα κι ανεκπλήρωτες επιθυμίες έρθουν στην επιφάνεια και λόγω της αίσθησης του ανικανοποίητου, επαναστατήσεις ενάντια σε όλα όσα σε καταπιέζουν, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σου. Κι αν πράγματι η σχέση σου δε σε ικανοποιεί, it’s ok που λένε. Σε αντίθετη περίπτωση μην την οδηγήσεις στα άκρα.

Σκορπιός

Ω ναι, αυτή είναι μια εβδομάδα που μπορεί να γίνει κάλλιστα σίριαλ Παπακαλιάτη καθώς εμφανίζονται οι πρώην ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια, ενώ παράλληλα οι φρέσκες τωρινές ιστορίες στη ζωή σου σε διεκδικούν και αυτές.

Στις αρχές της εβδομάδας, εμφανίζεται, λοιπόν, η πρώην σχέση ενώ στο τέλος της εβδομάδας έχεις την ευκαιρία για τα new entries στα ερωτικά σου! Και τα δύο είναι υπέροχα, ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι πάντα αλλιώς.

Ένα ξαφνικό γεγονός σε περιμένει στην ερωτική σου ζωή, με αποκαλύψεις και ανατροπές, αν έχεις ήδη σχέση, στις 21 Δεκεμβρίου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται τώρα να έρθει κάτι έτσι ξαφνικά για να μείνει στη ζωή σου.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σου επιστραφούν χρήματα τα οποία σου χρωστούσαν ή σου είχαν τάξει ως αύξηση ή μπόνους από την εργασία σου.

Θα πρέπει ν’ απομακρυνθείς από αισθηματικές σχέσεις και πρόσωπα που δε σε προάγουν κι ενώ το αισθάνεσαι, παραμένεις εκεί από ανασφάλεια και μόνο.

Τοξότης

Η εβδομάδα σου αυτή έχει να κάνει κυρίως με οικονομικά ζητήματα και θέματα εργασίας αλλά και οικογένειας. Από τις αρχές εβδομάδας μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου ασχολείσαι σε έντονους ρυθμούς με ζητήματα οικογένειας που πρέπει να επιλύσεις και τώρα τα καταφέρνεις. Δεν αποκλείεται τώρα να αγοράσεις κάποιο ακίνητο ή σπίτι.

Παράλληλα λαμβάνεις και αναδρομικά εισοδήματα τα οποία τα περίμενες καιρό κάπου μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου.

Η ερωτική σου ζωή δεν έχει και πολλά να μας πει, και η μόνη αναλαμπή στα ερωτικά σου είναι το Σαββατοκύριακο 23 με 24 Δεκεμβρίου, που κάτι καρμικό ερωτικό ως μία απλή ιστορία που μπορεί όμως να εξελιχθεί εμφανίζεται στον ορίζοντα.

Πρέπει να ‘σαι εξαιρετικά προσεκτικός με τα έξοδά σου και να αποφύγεις τις υπερβολικές δαπάνες. Σε γενικές γραμμές να ‘σαι προετοιμασμένος για αναβολές αλλά κι ανατροπές στον οικονομικό τομέα. Αισθηματικά περιόρισε τη ζήλια και την κτητικότητά σου.

Αιγόκερως

Είσαι από αυτά τα ζώδια που δέχονται ταυτόχρονα παρελθόν και παρόν στην ερωτική τους ζωή, από 18 έως 22 Δεκεμβρίου, με ιστορίες που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί ως σχέση. Το ρομάντζο καλά κρατεί, το texting και τα reactions από παρελθόν αλλά και παρόν στα ερωτικά σου και, ναι, καλά περνάς εσύ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις τι κρατάς στη ζωή σου για σοβαρή σχέση.

Παράλληλα, αισθάνεσαι έντονη την αίσθηση της ανανέωσης την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά φτιάχνει πολύ η διάθεση και ζωτικότητα σου καθώς ξεκινάνε τα γενέθλια σου και ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Δεκεμβρίου κάτι ευχάριστο θα συμβεί στην οικογένειά σου ή σε θέματα αναφορικά με το σπίτι τα οποία θα ανακουφίσουν την ψυχολογία σου.

Εάν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τη σχέση σου με το ταίρι σου, καθώς ενδέχεται ν’ ανασυρθούν στην επιφάνεια κρυμμένα προβλήματα, που μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις.

Υδροχόος

Μία εβδομάδα με δύο πρόσωπα. Μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου σε έχουν πιάσει οι κλειστές σου και ασχολείσαι με το σπίτι, τα θέματα της οικογένειάς σου αλλά και τους συγγενείς σου.
Πιθανότητα να έχουν προκύψει τώρα παρελθοντικά οικογενειακά ζητήματα τα οποία βρίσκουν λύση και ιδιαίτερα σε κάτι οικονομικό, κι αυτό ξεκουράζει την ψυχολογία σου.

Από 22 Δεκεμβρίου και για έναν μήνα, θα θέλεις να κάνεις μία σύσκεψη με τον εαυτό σου για να καταστρώσεις με ηρεμία τα προσωπικά σου σχέδια σε λίγο πιο παρασκηνιακό ύφος. Παράλληλα, σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, θα κρατήσεις και επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος σου.

Προς το τέλος της εβδομάδας, βγαίνεις πάλι στον κόσμο με έντονη την κοινωνικοποίηση, διασκεδάζοντας και συναντώντας φίλους από τα παλιά.

 Χρειάζεται να μάθεις να βάζεις όρια όχι μόνο στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Να μην παρασύρεσαι από αρνητικά συναισθήματα κι ενοχές που δεν έχουν βάση. Οι δυσκολίες και οι ανατροπές αγγίζουν και τον οικογενειακό τομέα, με έκτακτα γεγονότα που φαίνεται να διαταράσσουν μια ισορροπία, που στηριζόταν σε ψευδαισθήσεις. Ένας χωρισμός είναι πιθανός.

Ιχθύες

Μια ωραία εβδομάδα, ευχάριστη, η οποία όμως δεν έχει και πολλά να πει για την ερωτική σου ζωή. Κατά τ’άλλα. κινείσαι σε πολύ διασκεδαστικούς ρυθμούς με ψυχαγωγία και συναντήσεις που σε ξεκουράζουν. Στις αρχές εβδομάδας βρίσκεσαι με κόσμο από τα παλιά ενώ το Σαββατοκύριακο αυξάνεις τις επαφές σου στην ατζέντα σου με νέες γνωριμίες

Στις 21 Δεκεμβρίου, αν βρίσκεσαι σε ταξίδι, πρόσεχε ιδιαίτερα γιατί κάποιες εκπλήξεις μπορεί να σου αλλάξουν το πρόγραμμα. Παράλληλα, πρόσεξε αρκετά και την οδήγησή σου αλλά και την επικοινωνία σου, καθώς το τι λες και πώς το λες, πρέπει να περάσει από λεπτό φίλτρο.

Προς το τέλος εβδομάδας, λαμβάνεις μία οικονομική επιβράβευση των εργασιακών σκοπών κάτι που πάλευες καιρό τώρα.

Προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο για να ξεκουράζεσαι. Παράλληλα να ‘σαι προσεκτικός με τις νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου και να μην παραμυθιάζεσαι απ’ τα κομπλιμέντα και τις κολακείες που ακούς, καθώς στοχεύουν στην εκμετάλλευσή σου και μόνο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]