Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου – (video)

18 Δεκεμβρίου 2023

Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, ελαφρά τραυματίστηκε ο άλλος αστυνομικός της ΔΙΑΣ

Νέα τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 3:30 σήμερα τα ξημερώματα της Δευτέρας καθώς υπάρχει ένας νεκρός αστυνομικός της ΔΙΑΣ μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, λίγες μόνο μέρες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, του 31χροηνου αστυνομικού που χαροπαλεύει.

Ο 29χρονος ειδικός φρουρός της ΔΙΑΣ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης στο Χαϊδάρι. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Νεκρός αστυνομικός μετά από καταδίωξη: Τι συνέβη

Γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Νίκαια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία κατέληξε στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου,  στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου. Ο οδηγός του ενός οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με συνέπεια ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, με τον ένα από τους δύο να καταλήγει λίγο αργότερα. ο άλλος αναβάτης της μηχανής της ΔΙΑΣ έχει τραυματιστεί αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σταύρος Μπαλάσκας Η μοτοσυκλέτα με τους αστυνομικούς έπεσε πάνω στο περιπολικό

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]