Σαρωτικές αλλαγές του Ατζούν για το Survivor – Στις 7 Ιανουαρίου η πρεμιέρα (video)

15 Δεκεμβρίου 2023

Σαρωτικές αλλαγές του Ατζούν για το Survivor. Survivor όπως παλιά..!! Επιτέλους το ριάλιτι επιβίωσης αποκτά ξανά τον χαρακτήρα που είχε στους πρώτους κύκλους βγάζοντας τους τηλεθεατές από το παιχνίδι. Ο Ατζούν φαίνεται πως θορυβήθηκε από τα άσχημα νούμερα του τελευταίου Survivor και πήρε την απόφαση να κάνει ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι.

Αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια επιτέλους υλοποιείται. Διαγωνιζόμενοι όπως η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Τριαντάφυλλος, ο Πάνος Καλλίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας και δεκάδες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Πλέον οι νίκες θα κρίνονται στον στίβο και όχι στις συμπάθειες του κοινού. Γι’ αυτό οι παίκτες που θα μπουν θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση προκειμένου να ανταποκρίνονται στις δυσκολίες των αγωνισμάτων.

Survivor: Οι Διάσημοι διχάστηκαν αλλά έβγαλαν τον πρώτο υποψήφιο | Zappit

Ο κόσμος, με απόφαση του Ατζούν, βγαίνει από το παιχνίδι. Οι ψηφοφορίες λαμβάνουν τέλος και ο κλήρος πέφτει στους παίκτες. Αν κάποιος παίκτης ηττηθεί βγαίνει στον τάκο και ο αρχηγός καλείται να επιλέξει ποιον θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Survivor: Σήμερα η τελική επιλογή

Στην Ελλάδα, μάλιστα, βρίσκεται ο Τούρκος παραγωγός καθώς σήμερα θα γίνει η τελική επιλογή των μαχητών στην οποία ήθελε να είναι παρών. Δίπλα του βρίσκεται τόσο ο Γιώργος Λιανός όσο και άνθρωποι της παραγωγής. Από τα 60 άτομα θα διαλέξουν τους 13, που θα πάρουν το εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time», αναφέροντας: «Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποια άτομα. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα, θα αποχωρεί.

Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές των παικτών», είπε ο παραγωγός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]