Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται στα επεισόδια του Ρέντη – Πυρίτιδα και στα χέρια του 26χρονου τράπερ (video)

15 Δεκεμβρίου 2023

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται στα επεισόδια του Ρέντη και το σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού – Πυρίτιδα και στα χέρια του 26χρονου  μάνατζερ γνωστού τράπερ

Νέα σημαντικά στοιχεία από τις έρευνες όσον αφορά στα επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, μετά και τον ακρωτηριασμό του. Νωρίτερα, ταυτοποιήθηκε το DNA του 16χρονου αδελφού του προφυλακισμένου 18χρονου σε κομμάτι εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ που μεταφέρει ο ΣΚΑΪ, εντοπίστηκε πυρίτιδα στα χέρια ενός 26χρονου, που είναι μάνατζερ τράπερ, και που από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και είχε προσαχθεί. Ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι μετέφερε πανό στο γήπεδο και έφυγε πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια και έχει αρνηθεί κάθε εμπλοκή στα επεισόδια. 

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκε και το DNA του αδερφού του 18χρονου!

Ο μάνατζερ έχει δώσει τρεις καταθέσεις στις Αρχές, στις δύο εκ των οποίων αρνήθηκε να δώσει αποτυπώματα και DNA. Ωστόσο, υπάρχουν τα αποτυπώματά του στο σύστημα της αστυνομίας καθώς είναι σεσημασμένος του και σε βάρος του έχουν σχηματιστεί τέσσερις βαριές δικογραφίες.

Κατά την τρίτη κατάθεσή του, μετά και από εισαγγελική εντολή, ελήφθη δείγμα από τα χέρια του και φάνηκε πως υπήρχαν ίχνη πυρίτιδας. Σημειώνεται πως το υλικό παραμένει για αρκετό καιρό στους πόρους του δέρματος, αφότου έρθει σε επαφή το άτομο και υπάρχουν ειδικές μέθοδοι για να εντοπιστεί. 

Τι ισχυρίζεται ο μάνατζερ

Στις μέχρι τώρα δηλώσεις του, επιμένει ότι βρισκόταν στον αγώνα στου Ρέντη αλλά ισχυρίζεται ότι έφυγε όταν έμαθε ότι θα γίνουν επεισόδια. 

Είχε επικαλεστεί ότι είχε πάει σε ένα κατάστημα fast food στην περιοχή, ζητώντας από την αστυνομία να ψάξει τις κάμερες ασφαλείας. Το υλικό εντοπίστηκε και πράγματι φαίνεται ότι ο μάνατζερ ήταν εκεί, αλλά όχι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, αλλά μετά απ΄αυτά. 

Ίχνη πυρίτιδας και στα χέρια του 16χρονου

Παράλληλα, κατά την ίδια πηγή, ίχνη πυρίτιδας εντοπίστηκαν και στα χέρια του 16χρονου αδελφού του 18χρονου προφυλακισθέντα για την υπόθεση.

Χθες, Πέμπτη (14/12), έγινε γνωστό πως είχε βρεθεί το DNA του ανηλίκου σε έναν εκτοξευτήρα φωτοβολίδας που εντοπίστηκε στο σημείο.

Ο νεαρός, στις καταθέσεις του, είχε ισχυριστεί πως έμεινε μέσα στο γήπεδο όταν έφυγε ο αδελφός του, ωστόσο αποδεικνύεται ότι είχε και αυτός εμπλοκή. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]