Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς στα Σπάτα

14 Δεκεμβρίου 2023

Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς – Σοκαριστικές εικόνες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά κοντά στα φανάρια στο ύψος του αεροδρομίου και στο σημείο έχει προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα.

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα irafina.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα. Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ άνδρες της Τροχαίας προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί.

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας νεαρός άνδρας και μία γυναίκα 40 ετών από το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/12) στη λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδος.

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, λίγο μετά τις 08.00, κοντά στη βόρεια πύλη του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να μετρατραπούν σε άμορφες μάζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λάστιχο ενός οχήματος «έσκασε» με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο ο οδηγός, περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να ακολουθήσει η μοιραία σύγκρουση.

Οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια των αυτοκινήτων και άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή. Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου στο irafina.gr, «αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο ατόμων».

Τραγωδία στα Σπάτα: Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς  Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο της σύγκρουσης
Φρικτό τροχαίο με δύο νεκρούς στα Σπάτα - Πώς συνέβη το δυστύχημα
Τροχαίο αεροδρόμιο Αρτέμιδα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]