Βρέθηκε «σκελετωμένο» 8χρονο αγόρι μέσα στο σπίτι του – Το βασάνιζαν οι γονείς του (video)

14 Δεκεμβρίου 2023

Βρέθηκε «σκελετωμένο» 8χρονο αγόρι μέσα στο σπίτι του – Το βασάνιζαν οι γονείς του, «σκελετωμένο» και άγρια ξυλοκοπημένο ενώ έξω από το δωμάτιό του υπήρχε ένα σημείωμα στην πόρτα  που έγραφε «Μην του δίνετε φαγητό».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα 8χρονο παιδί από το Ιλινόις το οποίο το βρήκαν άγρια ξυλοκοπημένο και «σκελετωμένο» καθώς δεν του έδιναν τροφή, υπήρχε μια πινακίδα έξω από την πόρτα του δωματίου του που έγραφε

«Μην δίνεις στον Νάβιν φαγητό ή ποτό. Μην τον αφήνετε έξω από το δωμάτιο. Έχει ό,τι χρειάζεται μέχρι να ξυπνήσω».

Ο Νάβιν Τζόουνς, ζύγιζε μόλις 30 κιλά και στο δωμάτιό του υπήρχαν ούρα και κόπρανα, βρέθηκε αναίσθητος σε σκελετική και αδυνατισμένη κατάσταση στο σπίτι του 

Οι εισαγγελείς είπαν ότι το δωμάτιο του αγοριού ήταν αηδιαστικό και αξιοθρήνητο, με μόνο ένα κρεβάτι και ένα παιχνίδι, ενώ το υπόλοιπο σπίτι στη λεωφόρο North Gale ήταν « πλήρως  επιπλωμένο»

Η πόρτα του υπνοδωματίου του δεν είχε πόμολο, και αντ ‘αυτού, υπήρχε ένα σχοινί για να το κρατήσει κλειστό.

Ο ντετέκτιβ Roberto Vasquez, ο οποίος παρακολούθησε τη σκηνή, δήλωσε ότι η μυρωδιά που προερχόταν από το δωμάτιο του μικρού αγοριού δεν έμοιαζε με τίποτα που είχε μυρίσει πριν. Δεν υπήρχαν σεντόνια ή κουβέρτες στο κρεβάτι του.

Ο Navin είχε περιορισμένη κινητικότητα πριν από το θάνατό του, επειδή οι μύες του είχαν ατροφήσει από την ακινησία . Το αγόρι ήταν γεμάτο με μώλωπες και είχε σημάδια στους καρπούς των χεριών του ΄που έδειχναν ότι το είχαν δεμένο με σχοινί.

Το άτυχο αγόρι έπαθε καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από την ασιτία, όταν είδε η μητέρα του ότι δεν αναπνέει σύμφωνα με τις δηλώσεις της στους αστυνομικούς, τον έβαλε κάτω από τον ντούζ για να συνέλθει νομίζοντας ότι είχε λιποθυμήσει , το αγόρι όμως λίγες ώρες αφού τον είχαν πάει στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί, πέθανε καθώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]