Το μυστικό χωριό του «Άι Βασίλη» για πρώτη φορά στα χωριά του Φενεού της Ορεινής Κορινθίας!

13 Δεκεμβρίου 2023

Σας παρουσιάζουμε Το μυστικό χωριό του «Άι Βασίλη», το οποίο δημιουργείται για πρώτη φορά στα χωριά του Φενεού της Ορεινής Κορινθίας!

Η ιδέα γεννήθηκε από δύο εκπαιδευτικούς που τοποθετήθηκαν φέτος, πρώτη χρονιά, στο Δημοτικό Σχολείο Φενεού, Κατερίνα Προδρομάκη & Στεφοπούλου Έλενα.

Βλέποντας τις ανάγκες των παιδιών του τόπου, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα θεματικό πάρκο με δραστηριότητες ώστε να ζήσουν τα παιδιά τις γιορτινές ημέρες με λάμψη και να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Την ιδέα αυτή αξιοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μεσινιωτών «Άγιος Κωνσταντίνος» με την στήριξη του Δήμου Σικυωνίων και του ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη».

Έλενα Στεφοπούλου & Κατερίνα Προδρομάκη

Έτσι, ετοιμάστηκε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο «θα ανοίξει τις πόρτες του» το Σάββατο 16/12/2023 και ώρα 18.00, ξεκινώντας με τη φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία του χωριού Μεσινό και την παράσταση της μαθητικής θεατρικής ομάδας «Θυμέλη», την οποία δημιούργησαν οι ίδιες με την αφορμή εκπαιδευτικού ομίλου.

 Ο Μολυβένιος στρατιώτης και η μπαλαρίνα του σας περιμένουν από το Σάββατο 16/12/2023 και για τρία Σαββατοκύριακα με εργαστήρια κατασκευών και ζαχαροπλαστικής, ομαδικά παιχνίδια, κέφι, χορό, «παραμυθοδιηγήσεις» και…κέρασμα ζεστό κρασί!

Ακολουθήστε μας στο Instagram @mustikoxorio για περισσότερα.


[There are no radio stations in the database]