Θλίψη και σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά

12 Δεκεμβρίου 2023

Θλίψη και σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά. Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα 12/12 το πρωί συγγενείς και φίλοι στην 50χρονη γυναίκα από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από τρία σκυλιά, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο.

Η κηδεία της μητέρας δύο αγοριών τελέστηκε μέσα σε κλίμα τεράστιας θλίψης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου.

Όπως προέκυψε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, κάτω και άνω άκρα.

Ο θάνατός της επήλθε συνεπεία των κακώσεων από τις δαγκωματιές.

Περισσότερες από 50 δαγκωματιές είχε στο κορμί της η 50χρονη που κατασπαράχτηκε από σκυλιά.

Όπως διαπιστώθηκε, έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Θλίψη και σπαραγμός στην κηδεία της 50χρονης που κατασπάραξαν σκυλιά: Αυτά  τα τσοπανόσκυλα τη δολοφόνησαν!

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη το μεσημέρι της Κυριακής φρόντιζε τα φυτά της και έκοβε κλαδιά όταν οι τρεις σκύλοι του γείτονά της μπήκαν από την κεντρική εξώπορτα της αυλής της και άρχισαν να την κατασπαράζουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]