Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της σορό της 50χρονης -Πάνω από 50 δαγκωματιές

11 Δεκεμβρίου 2023

Πάνω από 50 δαγκωματιές έφερε στο κορμί της η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση τριών σκύλων στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία διενεργήθηκε νωρίτερα στη σορό της γυναίκας, σοκάρουν.

Διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στην ιστοσελίδα, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα δύο παιδιών με πλούσιο κοινωνικό έργο δέχθηκε την επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου, στην αυλή της κατοικίας της.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο είχε ήδη καταλήξει.

Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο ο ιδιοκτήτης των σκυλιών

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flash.gr, η κατηγορία σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών άλλαξε και από ανθρωποκτονία από αμέλεια έγινε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Μία τραγική λεπτομέρεια έχει βγει στο «φως» από τον τραγικό θάνατο της 50χρονης.

Ο κοινοτάρχης του χωριού, Χρήστος Σαραμούρτσης, αποκάλυψε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» πως την ώρα της επίθεσης στο κτήμα βρισκόταν και ένας κωφάλαλος κηπουρός που δεν άκουσε τις εκκλήσεις της 50χρονης για βοήθεια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαραμούρτσης, ο κηπουρός είδε πολύ καθυστερημένα την επίθεση των σκύλων στη γυναίκα, διότι προηγουμένως δεν άκουγε τις εκκλήσεις της για βοήθεια.

Μάλιστα και αφού διαπίστωσε τί γινόταν και σοκαρίστηκε, στάθηκε και πάλι αδύνατο να φωνάξει γείτονες να παρέμβουν, λόγω της ομιλητικής αναπηρίας του.

Ο νεαρός άνδρας έκανε προγραμματισμένες εργασίες, συγκεκριμένα μάζευε κλαδιά από το πρόσφατο κλάδεμα του κτήματος και τα τραβούσε δεμένα προς την έξοδο, την οποία άφησε ανοιχτή, με σκοπό να τα εναποθέσει απέναντι από το σπίτι για να τα περισυλλέξει η αρμόδια υπηρεσία.

«Γρύλιζαν τα σκυλιά»

Ο κοινοτάρχης μίλησε με εξαιρετικά εγκάρδια λόγια για τη συντοπίτισσά του, αναφέροντας ότι ήταν πρωτεργάτις και πρωτοπόρος σε πολλούς συλλόγους, και γενικότερα άνθρωπος της προσφοράς. «Έχω ξαναέρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους σκύλους όταν ήρθαμε με τεχνικό συνεργείο να πραγματοποιήσουμε αλλαγή λαμπτήρα δημοσίου φωτισμού. Γαύγιζαν και γρύλιζαν πάρα πολύ άγρια, σκέφτηκα όμως ότι μιας και λειτουργούν ως φύλακες, αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη θλίψη μου για το θάνατο της, συνεχώς βοηθούσε τους πάντες εντός και εκτός του δήμου μας, του Δήμου Ωραιοκάστρου», σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]