Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχωρεί από τον Σασμό

11 Δεκεμβρίου 2023

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχωρεί από τον Σασμό, άμεσα ετοιμάζεται σεναριακά το τέλος του ρόλου του

Ο Ανδρέας Βρουλάκης, μετά από τη δυναμική «εισβολή» του στην επιτυχημένη σειρά θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν για τους ήρωες που ζουν στην Άνω Ποριά μετά την απόφαση του ηθοποιού να μη δεχτεί την πρόταση της παραγωγής της σειράς να επεκταθεί ο ρόλος του.

Σύμφωνα με τη Real, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξαρχής είχε συμφωνήσει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων που θα διαρκούσε ο ρόλος του ήρωά του Ανδρέα Βρουλάκη ο οποίος ενεπλάκη με έντονο και αιφνίδιο τρόπο στην ιστορία των υπόλοιπων.

Όταν οι άνθρωποι της παραγωγής της σειράς διαπίστωσαν ότι ο συγκεκριμένος ρόλος έκανε «γκελ» στο τηλεοπτικό κοινό, πολύ παραπάνω από ό,τι υπολόγιζαν αρχικά, αποφάσισαν να του κάνουν πρόταση για παράταση της συνεργασίας τους όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε ήδη κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και είχε ήδη κλείσει συνεργασίες. Έτσι, η απάντησή του ήταν αρνητική στην πρόταση των ανθρώπων του Σασμού.

Έτσι, η συγκεκριμένη συνεργασία, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, ολοκληρώνεται στο 65ο επεισόδιο, κάτι που σημαίνει ότι στα τέλη Ιανουαρίου θα αποχαιρετήσουμε τον Βασίλη Μπισμπίκη από τον Σασμό.

Πηγή Gossip-tv 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]