Χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του  Μπρους Γουίλις – «Δεν ξέρουν πόσος χρόνος του απομένει»

7 Δεκεμβρίου 2023

Χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του  Μπρους Γουίλις – «Δεν ξέρουν πόσος χρόνος του απομένει»

Ο ηθοποιός, έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια και πάσχει από σοβαρή απώλεια μνήμης, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την υποκριτική, εξαιτίας της ασθένειάς του.

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις, είναι δίπλα στον ηθοποιό, ο οποίος από τον Μάρτιο του 2022 διαγνώστηκε με άνοια και έγινε γνωστό ότι «θα αποσυρθεί από τον κινηματογράφο και θα αφήσει μια καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν», ενώ σχεδόν ένα χρόνο μετά, τον Φεβρουάριο του 2023, αποκάλυψαν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις

Ο Μπρους Γουίλις πλέον περνάει τις μέρες του μαζί με τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ, την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ αλλά και τα πέντε τους παιδιά.

«Μόλις ο Μπρους διαγνώστηκε, όλοι μαζεύτηκαν για τον βοηθήσουν να κρατήσει τη μνήμη του και να θυμάται την οικογένειά του», δήλωσε μία πηγή στο Us Weekly την Τετάρτη.

Μπρους Γουίλις: Το τρυφερό βίντεο που ανέβασε η σύζυγός του με τα παιδιά του
Μπρους Γουίλις: «Δεν ξέρουν πόσος χρόνος του απομένει»
Μπρους Γουίλις: H εξομολόγηση της συζύγου του, Έμα Χέμινγκ για την υγεία  του - «Εκπλήσσομαι που δεν κλαίω»

«Είναι όλοι εκεί όλη την ώρα. Αυτή η εμπειρία έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά», συμπλήρωσε, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν είναι γνωστό πόσος χρόνος έχει απομείνει στον ηθοποιό.

«Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του», καταλήγει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, και λόγω της εξέλιξης της ασθένειας, δυστυχώς ο ηθοποιός πλέον έχει «πολλές περισσότερες κακές μέρες, παρά καλές» τους τελευταίους μήνες, ενώ άλλη πηγή πρόσθεσε ότι πάντα βρίσκεται μαζί του τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας, και παρά το γεγονός ότι υπάρχει δίπλα του φροντιστής όλο το 24ωρο.

Η πάθηση του, μπορεί να επηρεάσει την ομιλία, τις ικανότητες κατανόησης και την ικανότητα γραφής ενός ατόμου, σύμφωνα με την Mayo Clinic.

Ο 68χρονος Μπρους Γουίλις περνάει επίσης χρόνο με την εγγονή του, Louetta, την οποία η κόρη του Rumer έφερε στον κόσμο τον Απρίλιο.

«Η Rumer θέλει να βεβαιωθεί ότι η Louetta θα γνωρίσει τον Μπρους και ο ίδιος θέλει να συμμετέχει ενεργά στη ζωή της, Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός», συμπλήρωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]